Салат з курки з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат виходить просто повітряним, але ситним і калорійним. Гриби надають пікантність і чудово гармонують з курочкою. Дайте йому настоятися 15-20 хвилин - і насолоджуйтеся!
Зараз я розповім і покажу, як приготувати салат з курки з майонезом. Незважаючи на наявність ненависного для багатьох дівчат інгредієнта, салатик виходить воістину повітряним. Пробуйте!
- Курка відварна - 300 грам (або okorochok)
- Кукурудза консервована - 150 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Печериці мариновані - 200 грам
- Морква - 1-2 штук
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Петрушка - За смаком

Для салату відваріть шматочок курячого філе або окорочек, морква і яйця. Всі остудіть.

Відокремте м'ясо від кісток і шкіри, розберіть на волокна.

Грибочки поріжте тонкими слайсами.

Візьміть тарілочки, на яких будете подавати салат. У мене вийшли дві невеликі тарілочки. Розкладіть шматочки курки. Змастіть майонезом.

Далі викладайте шар тертої вареної моркви і майонез, сіль, якщо потрібно.

Далі йде шар грибів і знову майонезна сіточка.

Далі - шар тертих яєць і майонезна легка сіточка. Чи не утрамбовують салат, нехай він буде повітряним.

Останнім шаром йде кукурудза, її кількість можна збільшити, але, як на мене, багато кукурудзи додавати не варто. Прикраса я зробила з грибів і зелені. Салат готовий!