Салат з корейською морквою і апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю корейську моркву і постійно придумую з нею нові страви. Хочу поділитися рецептом смачного, яскравого, соковитого салату з корейської моркви і апельсина.
Докладніше, як приготувати салат з корейською морквою і апельсином, я розповім нижче. Замість мікрозелень можна використовувати шпинат або латук. Приготування не забере багато часу, але виходить дуже цікаве поєднання. Рекомендую!
- Апельсин - 1 штука
- Корейська морква - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Мікрозелень - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Білий винний оцет - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Очистіть апельсин від шкірки, потім кожну часточку від плівки. Наріжте на дрібні шматочки.
Морква по-корейськи наріжте на смуги середньої довжини.
Огірок наріжте брусочками.
В кінці додайте мікрозелень, заправте салат і перемішайте.
Салат з корейською морквою і апельсином готовий, смачного!