Салат з картоплі
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я покажу вам, як приготувати салат з картоплі на американський манер. У США цю страву готують практично до будь-якого застілля або вечірці. Він недорогий і ситний. Пробуйте!
Солити і перчити салат можна відразу в загальній великій мисці, але можна це зробити і пізніше, коли частування буде розкладено по порційних страв. Цей салат дуже ситний, він цілком може замінити собою повноцінне блюдо. Але вони, хто вже дуже зголоднів, можуть доповнити салат м'ясними виробами.
- Картопля - 5-6 штук
- Яйця - 7 штук
- Огірок солоний - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Селера - 1 штука (стебло)
- Сіль, перець - За смаком
- Майонез - 5 Ст. Ложок
Для початку вимиємо і відварити картоплю в мундирах до готовності, а курячі яйця - некруто. Картопля нарубаємо кубиком, а яйця очистимо від шкаралупи.
Тепер ріжемо огірочки і селеру дрібними кубиками, подрібнюємо цибулю, ріжемо кружальцями яйця.
З'єднуємо всі інгредієнти в одній великій мисці. Залишилося заправити салат майонезом і гірчицею, а також додати сіль і перець за смаком.
Перед подачею салат рекомендується витримати в холодильнику від 1 годин 1 дня. Я зазвичай залишаю його в холодильнику на ніч. Смачного!