Салат з грибів і курки
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і дуже легкий у приготуванні салат, який може подаватися і як окрему страву до вечері. Такий салат можна приготувати заздалегідь і до приходу гостей, він настоїться і стане ще смачніше.
Це один з моїх найулюбленіших салатів, адже готується він просто, легко і досить швидко. Та й продукти для цього салату доступні в будь-який час року. Салат виходить ситним і може подаватися до вечері як окрему страву. А ще його можна приготувати заздалегідь, тоді до приходу гостей вам залишиться тільки дістати його з холодильника. Розповідаю, як приготувати салат з грибів і курки.
- Куряча грудка філе - 1 штука
- Печериці - 300-400 грам
- Горошок консервований - 300 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень кропу - 50-60 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Курячі грудки відварити в злегка підсоленій воді і охолодіть. Кріп вимийте, обсушити і наріжте.
Гриби очистимо й дрібно наріжемо. Обсмажити на олії до готовності.
Нарізаємо остигле куряче філе невеликими кубиками.
Додаємо обсмажені гриби і консервований горошок.
Додамо зелень кропу, сіль і перець. Перемішаємо.
І останній штрих: додаємо майонез, перемішуємо - і наш салат готовий.