Рецепт Салат з грибів і курки фото

Салат з грибів і курки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Бобові, Курка, Гриби, Печериці, Горох, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Швидкий і дуже легкий у приготуванні салат, який може подаватися і як окрему страву до вечері. Такий салат можна приготувати заздалегідь і до приходу гостей, він настоїться і стане ще смачніше.

Це один з моїх найулюбленіших салатів, адже готується він просто, легко і досить швидко. Та й продукти для цього салату доступні в будь-який час року. Салат виходить ситним і може подаватися до вечері як окрему страву. А ще його можна приготувати заздалегідь, тоді до приходу гостей вам залишиться тільки дістати його з холодильника. Розповідаю, як приготувати салат з грибів і курки.

  • Куряча грудка філе - 1 штука
  • Печериці - 300-400 грам
  • Горошок консервований - 300 грам
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Зелень кропу - 50-60 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
салат з грибів і курки - фото крок 1
Курячі грудки відварити в злегка підсоленій воді і охолодіть. Кріп вимийте, обсушити і наріжте.
салат з грибів і курки - фото крок 2
Гриби очистимо й дрібно наріжемо. Обсмажити на олії до готовності.
салат з грибів і курки - фото крок 3
Нарізаємо остигле куряче філе невеликими кубиками.
салат з грибів і курки - фото крок 4
Додаємо обсмажені гриби і консервований горошок.
салат з грибів і курки - фото крок 5
Додамо зелень кропу, сіль і перець. Перемішаємо.
салат з грибів і курки - фото крок 6
І останній штрих: додаємо майонез, перемішуємо - і наш салат готовий.

Схожі рецепти