Салат з болгарським перцем на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Давайте збережемо в банках трошки яскравого, теплого літа і приготуємо на зиму смачний салат з додаванням болгарського перцю. Взимку ж так приємно відкрити баночку салату і поїсти, згадуючи про літо..
Смачний і соковитий салат з овочів і спогадів про літо…Як приємно взимку відкрити баночку такого салату на обід або вечерю і повспоминать всією сім'єю барвисті моменти минулого теплого сезону. Тому не лінуємося, читаємо рецепт, в якому дохідливо і зрозуміло описано, як приготувати салат з болгарським перцем на зиму, і закінчив!
- Cukini - 4 кілограма
- Болгарський перець - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
- Морква - 0, 5 кілограма
- Зелень кропу - 1 пучок
- Сіль - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Склянка
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Оцет 9% - 0, 5 склянки
Для салату беремо молоді цукіні з м'якою шкіркою. Нарізаємо їх на тонкі скибочки.
Очистимо перець від серцевини з насінням, шматочок 4 частини.
Потім перець і очищену цибулю нарізаємо соломкою.
Морква очистимо і натремо на крупній тертці. Перемішаємо всі інгредієнти з сіллю і залишимо хвилин на 20-30.
Вимиту зелень кропу подрібнити, додамо в салат.
Додамо цукор, оцет і масло, перемішуємо і доводимо салат до кипіння. Варимо 20 хвилин.
Розкладаємо по банках, закочує. Перевертаємо шийкою донизу і накриваємо ковдрою до охолодження. Отримуємо 4, 5 л салат.