Салат з баклажанами і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Дуже пікантний і незвичайний салат. Готується швидко, має цікаву заправку. Можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачне, ароматне, ситне, цілком самостійне блюдо.
Салат з баклажанами і яловичиною може по праву прикрашати святковий стіл, гості зустрінуть таке частування з неприхованим інтересом. У салату апетитний вигляд, приємний аромат, пікантний смак, незвичайне поєднання продуктів - все це і робить салат неймовірно привабливим. Хоча готується він неймовірно просто і швидко. Смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді. Спробуйте, він вам однозначно сподобається!
- Яловичина - 400 грам
- Баклажан - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лимон - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Кріп - 1 пучок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
М'ясо наріжте тонкою соломкою.
М'ясо викладіть на розігріту сковороду, додайте трохи рослинного масла, обсмажуйте на малому вогні під кришкою.
Баклажан наріжте соломкою.
Моркву натріть на тертці по-корейськи або наріжте тонкою соломкою.
Перець наріжте довгими шматочками.
Приготуйте заправку. Змішайте соєвий соус, сік лимона, дрібно нарізану зелень, цукор, подрібнений часник.
М'ясо обсмажують практично до готовності. Якщо у вас м'ясо дуже жорстке, то слід додати трохи води і тушкувати його.
До м'яса додайте баклажани, обсмажуйте разом на середньому вогні.
Далі додайте моркву, обсмажуйте разом.
Потім додайте перець, обсмажуйте разом далі.
Все разом обсмажуйте кілька хвилин.
Викладіть на тарілку, полийте заправкою.
Салат з баклажанами і яловичиною готовий. Смачного!