Рецепт Теплий салат з яловичиною і баклажанами фото

Теплий салат з яловичиною і баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Баклажан, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати, Гостре

Яскравий салат в азіатському стилі з насиченим смаком може бути як закускою, так і повноцінним стравою. Готувати такий салат просто і швидко. Применяем метод стир-фрая!

Можна додати в салат помідори і селеру. Гостроту салату регулюйте за смаком.

  • Яловичина - 300 грам (м'якоть)
  • Баклажан - 1-2 штук (невеликі)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Чилі - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Паростки квасолі - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет рисовий білий - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Прянощі - За смаком (суміш п'яти спецій і коріандр)
  • Зелень - За смаком (цибуля і петрушка)
теплий салат з яловичиною і баклажанами - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
теплий салат з яловичиною і баклажанами - фото крок 2
М'ясо наріжте тонкими дрібними скибочками. Обсмажте на сильному вогні при помішуванні до рум'яної скоринки.
теплий салат з яловичиною і баклажанами - фото крок 3
Додайте баклажани і морква, нарізані тонкими скибочками. Смажте, помішуючи, хвилини 3, до м'якості баклажана.
теплий салат з яловичиною і баклажанами - фото крок 4
Додайте цибулю, нашатковану уздовж цибулини соломкою і солодкий перець, нарізаний куточками. Смажте одну хвилину, не забуваючи помішувати.
теплий салат з яловичиною і баклажанами - фото крок 5
Додайте цукор, перемішайте. Влийте рисовий оцет і соєвий соус, тушкуйте пару хвилин.
теплий салат з яловичиною і баклажанами - фото крок 6
Викладіть в вок нарізаний соломкою чилі і рубаний часник. Пару раз перемішайте.
теплий салат з яловичиною і баклажанами - фото крок 7
Додайте паростки квасолі і теж перемішайте їх пару раз із загальною масою.
теплий салат з яловичиною і баклажанами - фото крок 8
Дайте страві постояти без нагріву 5-7 хвилин і сервірують теплим, посипавши рубаною петрушкою і зеленою цибулею.

Схожі рецепти