Салат «Валенсія»
(покроковий рецепт з фото)
Салат"Valencia" подають в багатьох ресторанах.Он має кілька варіантів приготування. Але основною рисою є свіжість смаку. Давайте приготуємо і ми.
Зверніть увагу на приготування курки. Саме запікаючи в маринаді, ви досягнете максимальної соковитості філе, що сприятливо позначиться на смаку салату. Якщо ви любите експерименти, то частина курки ви можете замінити на відварні креветки. Фантазуйте!
- Куряче філе - 250 грам
- Пекінська капуста - 150 грам
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Оливки - 120 грам
- Апельсини - 200 грам
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок (або оливкова)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Чорний перець - - За смаком
2. Змішайте в чаші: соєвий соус, цукор, олія, koriandr, чорний перець за смаком, бальзамічний оцет. Перемішайте.
4. Після закінчення часу загорніть філе в фольгу, вилийте туди ж маринад, в якому воно маринувалося і запечіть протягом 25 хвилин при 200 градусів.
6. Візьміть глибокий салатник. Руками нарвіть пекінську капусту. Важливо використовувати тільки ніжні листочки. До капусти додайте нарізані соломкою перець болгарський і кільця цибулі.
8. Куряче філе розберіть на волокна і додайте в салатник.
10. Салат готовий! Смачного!