Рецепт Салат «Валенсія» фото

Салат «Валенсія»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати

Салат"Valencia" подають в багатьох ресторанах.Он має кілька варіантів приготування. Але основною рисою є свіжість смаку. Давайте приготуємо і ми.

Зверніть увагу на приготування курки. Саме запікаючи в маринаді, ви досягнете максимальної соковитості філе, що сприятливо позначиться на смаку салату. Якщо ви любите експерименти, то частина курки ви можете замінити на відварні креветки. Фантазуйте!

  • Куряче філе - 250 грам
  • Пекінська капуста - 150 грам
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Оливки - 120 грам
  • Апельсини - 200 грам
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок (або оливкова)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Чорний перець - - За смаком
салат
2. Змішайте в чаші: соєвий соус, цукор, олія, koriandr, чорний перець за смаком, бальзамічний оцет. Перемішайте.
салат
4. Після закінчення часу загорніть філе в фольгу, вилийте туди ж маринад, в якому воно маринувалося і запечіть протягом 25 хвилин при 200 градусів.
салат
6. Візьміть глибокий салатник. Руками нарвіть пекінську капусту. Важливо використовувати тільки ніжні листочки. До капусти додайте нарізані соломкою перець болгарський і кільця цибулі.
салат
8. Куряче філе розберіть на волокна і додайте в салатник.
салат
10. Салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти