Салат «Уралочка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Салат"Уралочка" - легкий і дуже смачний, поєднує в собі яловичину, консервовані грибочки і болгарський перець. Салат підійде як на кожен день, так і для святкового столу. Спробуйте!
Опис приготування:
До вашої уваги - простий рецепт приготування салат"Уралочка" . У салатниці з'єднуємо листя салату, яловичину, консервовані гриби і болгарський перець. Заправляємо салат соусом, приготованим з майонезу, оцту і гірчиці. Перед вживанням поставте салат на годину в холодильник. Хай щастить!
- Яловичина відварна - 300 грам
- Гриби консервовані - 1 штука (баночка)
- Перець болгарський - 1 штука
- Салат - 5 штук (листя)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця дижонская - За смаком
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
Листя салату промиваємо і рвемо руками, складаємо їх в салатницю. Туди ж кладемо порізану смужками яловичину.
Промиваємо болгарський перець, очищаємо його від насіння і нарізаємо смужками. Додаємо в салатницю.
Кладемо консервовані гриби, порізані тонкими часточками.
Приготуємо заправку для салату. Майонез змішуємо з оцтом і гірчицею. Отриманим соусом заправляємо салат, ретельно його перемішавши.
Смачного!