Рецепт Салат «Уралочка» фото

Салат «Уралочка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Гриби , Болгарський перець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат"Уралочка" - легкий і дуже смачний, поєднує в собі яловичину, консервовані грибочки і болгарський перець. Салат підійде як на кожен день, так і для святкового столу. Спробуйте!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування салат"Уралочка" . У салатниці з'єднуємо листя салату, яловичину, консервовані гриби і болгарський перець. Заправляємо салат соусом, приготованим з майонезу, оцту і гірчиці. Перед вживанням поставте салат на годину в холодильник. Хай щастить!

  • Яловичина відварна - 300 грам
  • Гриби консервовані - 1 штука (баночка)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Салат - 5 штук (листя)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Гірчиця дижонская - За смаком
  • Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
салат
Листя салату промиваємо і рвемо руками, складаємо їх в салатницю. Туди ж кладемо порізану смужками яловичину.
салат
Промиваємо болгарський перець, очищаємо його від насіння і нарізаємо смужками. Додаємо в салатницю.
салат
Кладемо консервовані гриби, порізані тонкими часточками.
салат
Приготуємо заправку для салату. Майонез змішуємо з оцтом і гірчицею. Отриманим соусом заправляємо салат, ретельно його перемішавши.
салат
Смачного!

Схожі рецепти