Рецепт Салат «Upletayka» на зиму фото

Салат «Upletayka» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Літні
Заготовки, Консервація

Салат "уплетайка" на зиму виходить не тільки дуже смачним, але ще і корисним. Подавати готовий салат можна до будь-яких м'ясних страв. Він поєднується чудово ще й з гарнірами.

Салат "уплетайка" готується з овочів. Вони недорогі, тому дану закуску сміливо можна віднести до бюджетних. Зберігати заготовку потрібно в темному і прохолодному місці.

  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Капуста - 100 грам
  • Цукор - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Оцет 9% - 10-20 мілілітрів
салат
Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат
Наріжте капусту, огірок, помідор, перець болгарський.
салат
Натріть моркву на крупній тертці.
салат
Складіть всі інгредієнти в каструлю. Додайте сіль.
салат
Додайте цукор.
салат
Влийте масло.
салат
Влийте оцет.
салат
Поставте ємність з овочами на вогонь і варіть їх 10 хвилин.
салат
Доведіть в мисці воду до кипіння. Встановіть сито, в нього поставте банку і збоку неї покладіть кришку. Простерилизуйте банку на пару 3 хвилини.
салат
Викладіть салат в банку.
салат
Закрутіть банку кришкою.

Схожі рецепти