Салат «Upletayka» на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Салат "уплетайка" на зиму виходить не тільки дуже смачним, але ще і корисним. Подавати готовий салат можна до будь-яких м'ясних страв. Він поєднується чудово ще й з гарнірами.
Салат "уплетайка" готується з овочів. Вони недорогі, тому дану закуску сміливо можна віднести до бюджетних. Зберігати заготовку потрібно в темному і прохолодному місці.
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Капуста - 100 грам
- Цукор - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Оцет 9% - 10-20 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Наріжте капусту, огірок, помідор, перець болгарський.
Натріть моркву на крупній тертці.
Складіть всі інгредієнти в каструлю. Додайте сіль.
Додайте цукор.
Влийте масло.
Влийте оцет.
Поставте ємність з овочами на вогонь і варіть їх 10 хвилин.
Доведіть в мисці воду до кипіння. Встановіть сито, в нього поставте банку і збоку неї покладіть кришку. Простерилизуйте банку на пару 3 хвилини.
Викладіть салат в банку.
Закрутіть банку кришкою.