Рецепт Салат «туга» фото

Салат «туга»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Ювілей , 8 березня , Весілля
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат"Туга" італійського походження, названий на честь однойменної опери Джакомо Пуччіні.

Опис приготування:

У салату не єдиний набір інгредієнтів. У деяких рецептах огірок замінюють на стеблова селера. Смак стає освіжаючим і пікантним. Також пропонується помідори різати"шайбами" і зовсім прибрати огірки. Салат багатогранний, що дозволяє експериментувати.

  • Куряче філе - 250-300 грам
  • Гриби печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Огірки мариновані - 130 грам
  • Сир твердих сортів - 80 грам
  • Майонез - 150-220 грам (може знадобитися більше або менше)
  • Перець горошком - - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
салат
Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат
Куряче філе відварити в підсоленій воді з додаванням перцю горошком і лавровим листом, який краще додати в кінці варіння.
салат
Поки вариться філе, наріжте кубиком гриби і цибулю.
салат
У сковороді розігрійте олію. Спочатку обсмажте до м'якості цибулю, після додайте гриби. Як з'явиться рідина, слід зменшити вогонь, прикрити кришкою і довести до готовності. Орієнтовно на це піде 15 хвилин.
салат
Наріжте кубиком помідор і огірки.
салат
Сир натріть на середній терці.
салат
Готове куряче філе охолодіть і наріжте кубиком.
салат
Для салату"Туга" краще підійде індивідуальна подача. Скористайтеся сервірувальним кільцем.
Поставте на тарілку кільце і укладайте інгредієнти в такій послідовності: охолоджені гриби з цибулею, ложки 2, майонез, шар помідорів.
салат
На помідори покладіть нарізане куряче філе, змастіть майонезом.
салат
Далі огірки, які змастіть тонким шаром майонезу.
салат
Завершіть салат"пухнастим" шаром з сиру.
салат
Смачного!

Схожі рецепти