Салат «ситий тато»
(покроковий рецепт з фото)
Назва цього салату говорить сама за себе. Він досить ситний, щоб нагодувати тата - дорослого чоловіка. А це важливо для великої і дружної сім'ї. Дивіться, як приготувати салат "ситий тато" .
Багато з нас в "багнети" приймають салати з майонезом. Я, звичайно, НЕ фанатка цього соусу, але чому б не приготувати його самостійно і не урізноманітнити сімейне меню салатами з ним. Тим більше, що в цій страві майонез, по-моєму, до місця.
Якщо у вас є готова відварна грудка, то салат приготувати легко і швидко. Він виходить ніжним і ситним. Так що салат "ситий тато" сподобається не тільки чоловікам, але і жінкам.
- Куряча грудка - 200 грам
- Яйця - 5 штук
- Печериці - 1 штука (консервовані; банку - 400 мл)
- Огірок маринований - 2 штуки
- Огірок свіжий - 100 грам (або кабачок)
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець болгаскій - 1 штука (червоний)
Підготуйте необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто, остудіть в холодній воді, очистіть; з печериць злийте маринад.
Курячі грудки і яйця наріжте кубиками однакового розміру, один жовток залиште для прикраси.
Лук подрібніть, гриби наріжте на 2-4 частини . Якщо цибуля сильно гірчить, замаринуйте його в 1 ст.Л. Лимонного соку на 5 хвилин.
Огірки і свіжий молодий кабачок наріжте тонкими пластинками.
Перемішайте все, посоліть за смаком і заправте майонезом.
Викладіть салат на пласке блюдо у вигляді купола, присипте тертим сиром. Червоний перець наріжте тонкими смужками, викладіть з них квітку, серединку присипте тертим жовтком. Смачного!