Салат «Олександра»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "олександра" досить ситний і легко може виступати самостійним блюдом. Простий набір інгредієнтів, легке приготування, а виходить смакота, просто пальчики оближеш.
Салат "олександра" дуже популярний, трансформер, готувати його можна не тільки з шинкою але і з куркою, морепродуктами, я зустрічала навіть з рецепт з крабовими паличками. Сьогодні розповім, як приготувати найпростіший салат з мінімальним набором продуктів. Люблю цей салат за простоту в приготуванні і приємний соковитий смак. Для аромату можна додати зубчик часнику і дрібно посічену зелень. Приємного!
- Квасоля, суміш білої і червоної - 200 грам
- Помідор - 1 штука
- Сир - 150 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Шинка - 400 грам
Шинку і сир наріжте дрібними кубиками.
Помідор помийте і наріжте дрібними кубиками.
Складіть все у глибоку миску, додайте квасолю.
Заправте салат майонезом, дайте трохи постояти.
Подавайте салат до столу в холодному вигляді.