Рецепт Салат «Олександра» фото

Салат «Олександра»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Квасоля , Шинка , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Салат"Олександра" досить ситний і легко може виступати самостійним блюдом. Простий набір інгредієнтів, легке приготування, а виходить смакота, просто пальчики оближеш.


Опис приготування:

Салат"Олександра" дуже популярний, трансформер, готувати його можна не тільки з шинкою але і з куркою, морепродуктами, я зустрічала навіть з рецепт з крабовими паличками. Сьогодні розповім, як приготувати найпростіший салат з мінімальним набором продуктів. Люблю цей салат за простоту в приготуванні і приємний соковитий смак. Для аромату можна додати зубчик часнику і дрібно посічену зелень. Приємного!

  • Квасоля, суміш білої і червоної - 200 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Сир - 150 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Шинка - 400 грам
салат
Шинку і сир наріжте дрібними кубиками.
салат
Помідор помийте і наріжте дрібними кубиками.
салат
Складіть все у глибоку миску, додайте квасолю.
салат
Заправте салат майонезом, дайте трохи постояти.
салат
Подавайте салат до столу в холодному вигляді.

Схожі рецепти