Салат «Наталя»
(покроковий рецепт з фото)
На правах власниці цього прекрасного імені, хочу запропонувати вам салат, який я дуже люблю! весняний, свіжий, зелений і дуже-дуже корисний! Наталя і не тільки - наполегливо рекомендую!
Салат підійде для веганскої або пісного столу, а також тим хто на дієті. Кількість часнику додавайте на свій смак або ж виключіть його зовсім. Як приготувати салат "наталя" розповім в покроковому рецепті.
- Брокколі - 250-300 грам
- Редис - 120 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок (невеликий)
- Салат листовий - 1 пучок (невеликий)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кріп - 1 пучок (невеликий)
- Гарбузове насіння - 2 Ст. Ложки (обсмажені)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі та зелень помийте, обсушити.
Брокколі розділіть на суцвіття і опустіть в киплячу підсолену воду. Варіть 3 хвилини після закипання. Потім відкиньте на друшляк.
Листя салату порвіть руками і покладіть в салатник.
Додайте остигнула брокколі.
Додайте редис нарізану кружальцями.
І рубаний зелений лук.
Для заправки змішайте оливкова олія, лимонний сік, дрібно рубані часник і кріп.
Заправте салат, посоліть і поперчіть за смаком. Акуратно перемішайте. Додайте гарбузове насіння і подавайте до столу!
Смачного!