Рецепт Салат «Наталя» фото

Салат «Наталя»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цибуля , Брокколі , Зелена цибуля , Редис
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

На правах власниці цього прекрасного імені, хочу запропонувати вам салат, який я дуже люблю! весняний, свіжий, зелений і дуже-дуже корисний! Наталя і не тільки - наполегливо рекомендую!

Опис приготування:

Салат підійде для веганскої або пісного столу, а також тим хто на дієті. Кількість часнику додавайте на свій смак або ж виключіть його зовсім. Як приготувати салат"Наталя" розповім в покроковому рецепті.

  • Брокколі - 250-300 грам
  • Редис - 120 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок (невеликий)
  • Салат листовий - 1 пучок (невеликий)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Кріп - 1 пучок (невеликий)
  • Гарбузове насіння - 2 Ст. Ложки (обсмажені)
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі та зелень помийте, обсушити.
салат
Брокколі розділіть на суцвіття і опустіть в киплячу підсолену воду. Варіть 3 хвилини після закипання. Потім відкиньте на друшляк.
салат
Листя салату порвіть руками і покладіть в салатник.
салат
Додайте остигнула брокколі.
салат
Додайте редис нарізану кружальцями.
салат
І рубаний зелений лук.
салат
Для заправки змішайте оливкова олія, лимонний сік, дрібно рубані часник і кріп.
салат
Заправте салат, посоліть і поперчіть за смаком. Акуратно перемішайте. Додайте гарбузове насіння і подавайте до столу!
салат
Смачного!

Схожі рецепти