Рецепт Салат «Наталя» фото

Салат «Наталя»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Цибуля, Брокколі, Зелена цибуля, Редис
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Корисний обід, Легка вечеря
Салати

На правах власниці цього прекрасного імені, хочу запропонувати вам салат, який я дуже люблю! весняний, свіжий, зелений і дуже-дуже корисний! Наталя і не тільки - наполегливо рекомендую!

Салат підійде для веганскої або пісного столу, а також тим хто на дієті. Кількість часнику додавайте на свій смак або ж виключіть його зовсім. Як приготувати салат "наталя" розповім в покроковому рецепті.

  • Брокколі - 250-300 грам
  • Редис - 120 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок (невеликий)
  • Салат листовий - 1 пучок (невеликий)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Кріп - 1 пучок (невеликий)
  • Гарбузове насіння - 2 Ст. Ложки (обсмажені)
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі та зелень помийте, обсушити.
салат
Брокколі розділіть на суцвіття і опустіть в киплячу підсолену воду. Варіть 3 хвилини після закипання. Потім відкиньте на друшляк.
салат
Листя салату порвіть руками і покладіть в салатник.
салат
Додайте остигнула брокколі.
салат
Додайте редис нарізану кружальцями.
салат
І рубаний зелений лук.
салат
Для заправки змішайте оливкова олія, лимонний сік, дрібно рубані часник і кріп.
салат
Заправте салат, посоліть і поперчіть за смаком. Акуратно перемішайте. Додайте гарбузове насіння і подавайте до столу!
салат
Смачного!

Схожі рецепти