Салат «молоток»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "молот" - це традиційний японський салат з морських водоростей. Розповідаю, як приготувати салат "чука" в домашніх умовах - це досить просто, якщо мати відповідні інгредієнти.
Щоб приготувати салат "чука", вам головним чином знадобляться спеціальні мариновані водорості вакаме (купити їх можна в багатьох спеціалізованих магазинах). Салат "молот" - це справжня вітамінна бомба (вітаміни А, В, З, D, Е, До), і вже за це він заслуговує на увагу. Ну, а смак - на любителя, але особисто мені подобається.
Дуже простий рецепт салату "чука" :
1. Розморозити водорості (якщо у вас заморожені).
2. Змішати водорості з іншими інгредієнтами, зазначеними в рецепті. Гарненько перемішати - салати "молот" готовий! Смачного.
- Водоросли морские- 450 грам
- Насіння кунжуту (обсмажені) - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1/2 склянки
- Вода - 1/2 склянки
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Кунжутну олію - 2 чайних ложки
- Сік лимонний - 2 чайних ложки
Дуже простий рецепт салату "чука" :
1. Розморозити водорості (якщо у вас заморожені).
2. Змішати водорості з іншими інгредієнтами, зазначеними в рецепті. Гарненько перемішати - салати "молот" готовий! Смачного.