Салат м'ясний з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, соковитий, ошатний і дуже простий у виготовленні салат. А головне - цей салат просто джерело вітамінів. Чи ж варто подати до святкового столу.
Пропоную вам ще один варіант рецепта салату м'ясного з гранатом. У кожної господині свої родзинки, які вона додає в класичні рецепти. У цьому салаті такий родзинкою є мариновані цибуля і досить товстий шар гранатових зерен. Хтось буде незадоволений тим, що в нібито вітамінний салат присутня велика кількість шкідливого майонезу. Майонез я роблю сама, без консервантів. І зовсім необов'язково накладати його товстим шаром. Такий салат ситний і готується в основному взимку, коли зайві калорії не завадять. Дайте салату настоятися годинок 5-6 і можете подавати до столу. Впевнена - це блюдо не доведеться викидати. Сподіваюся, що простий рецепт салату м'ясного з гранатом займе місце у вашій кулінарній книзі. Успіху і смачного вам настрою!
- Яловичина або телятина - 300 грам (відварна)
- Картопля - 3-4 штук (середнього розміру)
- Буряк - 2 штуки (середнього розміру)
- Лук білий - 2 штуки (середнього розміру)
- Гранат - 1 штука (найкраще підійде гранат з кислинкою)
- Майонез - 250 грам
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 2/3 склянки