Рецепт Салат листковий фото

Салат листковий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Крупи , Мал , Печінка тріски
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , День народження
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Шукайте нескладні та оригінальні рецептики на святковий стіл? Тоді зверніть увагу на цей класний спосіб, як приготувати салат листковий з печінкою тріски, рисом і свіжим огірочком. Шалений!

Опис приготування:

Перед вами - відмінний приклад поєднання простоти і приголомшливого смаку в одній страві. Зробити такий салатик можна всього за півгодини, та й інгредієнтів не так багато. Подавати його можете на загальному блюді або, як в даному випадку, порційно в келихах або прозорих піалах. Рекомендую взяти рецепт на замітку і повторити його в домашніх умовах.

  • Яйце - 2-3 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Печінка тріски - 1 штука (баночка)
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Мал - 1/2 склянки
  • Сіль і майонез - За смаком
салат листковий - фото крок 1
1. Насамперед відваріть в підсоленій воді до готовності рис. Також зваріть круто яйця.
салат листковий - фото крок 2
2. Паралельно підготуйте печінку тріски. Я раджу злити зайве масло, щоб салатик не був занадто жирним.
салат листковий - фото крок 3
3. Очистіть і подрібніть цибулю.
салат листковий - фото крок 4
4. Яйця остудіть, очистіть, натріть на тертці.
салат листковий - фото крок 5
5. Вимийте і натріть на крупній тертці огірок.
салат листковий - фото крок 6
6. Тепер можна збирати салатик. Я роблю це в широких скляних стаканах. Перший шар - рис і майонез.
салат листковий - фото крок 7
7. Слідом - печінку і цибулю.
салат листковий - фото крок 8
8. Далі - яйця і майонез. Можна підсолити трохи.
салат листковий - фото крок 9
9. Останній шар - огірочок. Далі можна повторити шари. Для різноманітності закінчити салатик годі й огірком, а яйцем. Смачного!

Схожі рецепти