Рецепт Салат листковий фото

Салат листковий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Риба та морепродукти, Яйця, Крупи, Мал, Печінка тріски
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження
Салати

Шукайте нескладні та оригінальні рецептики на святковий стіл? Тоді зверніть увагу на цей класний спосіб, як приготувати салат листковий з печінкою тріски, рисом і свіжим огірочком. Шалений!

Перед вами - відмінний приклад поєднання простоти і приголомшливого смаку в одній страві. Зробити такий салатик можна всього за півгодини, та й інгредієнтів не так багато. Подавати його можете на загальному блюді або, як в даному випадку, порційно в келихах або прозорих піалах. Рекомендую взяти рецепт на замітку і повторити його в домашніх умовах.

  • Яйце - 2-3 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Печінка тріски - 1 штука (баночка)
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Мал - 1/2 склянки
  • Сіль і майонез - За смаком
салат листковий - фото крок 1
1. Насамперед відваріть в підсоленій воді до готовності рис. Також зваріть круто яйця.
салат листковий - фото крок 2
2. Паралельно підготуйте печінку тріски. Я раджу злити зайве масло, щоб салатик не був занадто жирним.
салат листковий - фото крок 3
3. Очистіть і подрібніть цибулю.
салат листковий - фото крок 4
4. Яйця остудіть, очистіть, натріть на тертці.
салат листковий - фото крок 5
5. Вимийте і натріть на крупній тертці огірок.
салат листковий - фото крок 6
6. Тепер можна збирати салатик. Я роблю це в широких скляних стаканах. Перший шар - рис і майонез.
салат листковий - фото крок 7
7. Слідом - печінку і цибулю.
салат листковий - фото крок 8
8. Далі - яйця і майонез. Можна підсолити трохи.
салат листковий - фото крок 9
9. Останній шар - огірочок. Далі можна повторити шари. Для різноманітності закінчити салатик годі й огірком, а яйцем. Смачного!

Схожі рецепти