Рецепт Салат «Корель» фото

Салат «Корель»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі , Картопля , Яловичина , Морква , Майонез
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт, як приготувати салат"Корель" , я знайшла на просторах інтернету кілька років тому і полюбила після першого приготування. Сьогодні поділюся рецептом і з вами, впевнена, вам теж сподобається!

Опис приготування:

Цей салат мені подобається кількістю овочів, завдяки їм він виходить дуже легким, навіть незважаючи на майонез в складі. Особливу пікантність і яскравий смак салату надає морква по-корейськи.

  • Яловичина - 200 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Буряк - 200 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Майонез - 100 грам
  • Зелень - За смаком
салат
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Заздалегідь відваріть буряк і картоплю в підсоленій воді. Також відваріть до готовності яловичину (бульйон не виливайте, він стане в нагоді для приготування супу або рагу, просто зробіть його спочатку смачним, приправити сіллю, додайте улюблені спеції).
салат
2. Яловичину наріжте тонкою соломкою і викладіть на дно плоскої тарілки. Зверху додайте майонез.
салат
3. Наступний шар - яблуко. Натріть його на крупній тертці і викладіть на яловичину.
салат
4. Третім шаром викладіть натертий на крупній тертці картопля. Змастіть майонезом.
салат
5. Далі - буряк. Її натріть також на крупній тертці. Зверху змастіть майонезом.
салат
6. Останній шар - морква по-корейськи. Її викладіть тільки зверху. А по боках присипте дрібно нарізаною петрушкою. Салат готовий. Надішліть його в холодильник на 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти