Салат «Корель»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати салат "корель", я знайшла на просторах інтернету кілька років тому і полюбила після першого приготування. Сьогодні поділюся рецептом і з вами, впевнена, вам теж сподобається!
Цей салат мені подобається кількістю овочів, завдяки їм він виходить дуже легким, навіть незважаючи на майонез в складі. Особливу пікантність і яскравий смак салату надає морква по-корейськи.
- Яловичина - 200 грам
- Картопля - 200 грам
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Буряк - 200 грам
- Яблуко - 1 штука
- Майонез - 100 грам
- Зелень - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Заздалегідь відваріть буряк і картоплю в підсоленій воді. Також відваріть до готовності яловичину (бульйон не виливайте, він стане в нагоді для приготування супу або рагу, просто зробіть його спочатку смачним, приправити сіллю, додайте улюблені спеції).
2. Яловичину наріжте тонкою соломкою і викладіть на дно плоскої тарілки. Зверху додайте майонез.
3. Наступний шар - яблуко. Натріть його на крупній тертці і викладіть на яловичину.
4. Третім шаром викладіть натертий на крупній тертці картопля. Змастіть майонезом.
5. Далі - буряк. Її натріть також на крупній тертці. Зверху змастіть майонезом.
6. Останній шар - морква по-корейськи. Її викладіть тільки зверху. А по боках присипте дрібно нарізаною петрушкою. Салат готовий. Надішліть його в холодильник на 30 хвилин. Смачного!