Салат із зеленими яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт страви, як приготувати салат з зеленими яблуками, відмінно підходить тим, хто рахує калорії або любить здорове харчування. Зробити його можна за кілька хвилин з доступних інгредієнтів.
Смачний і корисний овочевий салат - це відмінний сніданок, обід, вечерю або перекус. Ви можете використовувати будь-який салат або замінити його пекінської і інший капустою. Салат готується дуже просто, досить нарубати всі інгредієнти, а ось наполягати його не потрібно. Хочете додати фарб в це блюдо? Тоді зелені яблука замініть іншими сортами або використовуйте червону капусту.
- Салат «Айсберг» - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Зелене яблуко - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець, сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Промийте під проточною водою салат, поріжте його середніми скибочками.
2. Промийте яблуко і поріжте його смужками.
3. Помийте огірок і поріжте його середніми шматочками.
4. Змішайте в мисці всі інгредієнти.
5. Посоліть і поперчіть за смаком, ретельно перемішайте.
6. За бажанням можете додати трохи майонезу або заправте салат олією. Насолоджуйтесь простим і корисним салатом відразу.