Салат з куркою і зеленими помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Простий, швидкий і пікантний салат з куркою і зеленими помідорами хочу запропонувати вам на пробу. Легка заправка і насичений смак - то, що потрібно для перекусу влітку. Запам'ятовуйте рецепт!
Щоб знизити калорійність цього салату, курку можна не смажити, а відварити в підсоленій воді або запекти. Якщо любите гостре, в заправку можна додати трохи гірчиці, вона чудово поєднується з овочами і птицею. Якщо любите різноманітність, цей салатик варто спробувати.
- Куряче філе - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Зелені помідори - 4-5 штук (маленькі)
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком

Куриную грудку, овочі та зелень вимийте, обсушити паперовою серветкою.

Філе наріжте дрібними кубиками і викладіть на сковороду з рослинним маслом. Смажте на середньому вогні, помішуючи, 7-8 хвилин до готовності. В процесі посоліть і поперчіть за смаком.

Болгарський перець очистіть від насіння і хвостика, наріжте тонкими скибочками.

Помідори наріжте четвертинками.

Готову курку викладіть в салатник.

Вичавіть сік лимона.

Полийте оливковою олією.

Все перемішайте, за смаком додайте сіль, перець, подрібнену свіжу зелень.

От і все, салат з куркою і зеленими помідорами готовий. Смачного!