Рецепт Салат «Ірина» фото

Салат «Ірина»
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Птах, Курка, Яйця, Гриби, Курка копчена
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Салати

Салат "ірина" є листковим, святковим, смачним, прикрашати його можна, використовуючи входять до складу інгредієнти. Цей салат - легкий, гарний, обов'язково прикрасьте його квітами, нехай і з яєць.

Салат "ірина" ви зробите з готових продуктів, за винятком яєць, які треба відварити. Основний час витратите на нарізку, а потім потрібно дати салату трохи постояти і все! У мене салат асоціюється з весною, тому і прикрашати його хочеться по-весняному.

Отже, як приготувати салат "ірина"?

1. Яйця викладіть в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь. Вони нам потрібні відварені круто. Потім визначтеся з приводу лука - його можна нарізати і додати в салат або попередньо обсмажити. Обсмажену цибулю буде ніжнішим, солодким, негострим. Отже, якщо цибуля будете смажити, то наріжте його невеликими кубиками. Смажте на середньому вогні на олії (1-2 столові ложки рослинної) до напівпрозорості. Остудіть.

2. Копчену курку наріжте соломкою.

3. Огірок очистити, помийте і також наріжте соломкою.

4. Яйця розрізати навпіл, залиште жовток-два для прикраси. Решта білки і жовтки подрібніть ножем (невеликі кубики).

5. З гілочок петрушки обірвемо листочки. Гілочку залиште, а листочки подрібніть ножем.

6. Починаємо формувати салат. Викладаємо нарізані інгредієнти: половину кількості курки, огірок, петрушку, змащуємо майонезом, потім - гриби, цибуля, курка, знову - майонез і яйця. Завершуємо все шаром з майонезу. Прикрашаємо подрібненим жовтком і гілочкою петрушки.

Салат "ірина" готовий!

Смачного!

  • Курка копчена - 200 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Огірок свіжий - 1-2 штук
  • Гриби мариновані - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Майонез - 5-7 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Петрушка, гілочки - 1-2 штук (для прикраси)
Салат "ірина" ви зробите з готових продуктів, за винятком яєць, які треба відварити. Основний час витратите на нарізку, а потім потрібно дати салату трохи постояти і все! У мене салат асоціюється з весною, тому і прикрашати його хочеться по-весняному.

Отже, як приготувати салат "ірина"?

1. Яйця викладіть в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь. Вони нам потрібні відварені круто. Потім визначтеся з приводу лука - його можна нарізати і додати в салат або попередньо обсмажити. Обсмажену цибулю буде ніжнішим, солодким, негострим. Отже, якщо цибуля будете смажити, то наріжте його невеликими кубиками. Смажте на середньому вогні на олії (1-2 столові ложки рослинної) до напівпрозорості. Остудіть.

2. Копчену курку наріжте соломкою.

3. Огірок очистити, помийте і також наріжте соломкою.

4. Яйця розрізати навпіл, залиште жовток-два для прикраси. Решта білки і жовтки подрібніть ножем (невеликі кубики).

5. З гілочок петрушки обірвемо листочки. Гілочку залиште, а листочки подрібніть ножем.

6. Починаємо формувати салат. Викладаємо нарізані інгредієнти: половину кількості курки, огірок, петрушку, змащуємо майонезом, потім - гриби, цибуля, курка, знову - майонез і яйця. Завершуємо все шаром з майонезу. Прикрашаємо подрібненим жовтком і гілочкою петрушки.

Салат "ірина" готовий!

Смачного!

Схожі рецепти