Салат «Funčoza»
(покроковий рецепт з фото)
Що таке Фунчоза? Це така тоненька локшина. Найчастіше використовується в китайській кухні. По виду - це моток тонкої білої павутинки, але після приготування вона буквально стає прозорою.
Даний салат можна віднести до теплих. На момент подачі локшина залишається теплою. Після замочування в окропі локшину промивати не треба. Салат дуже смачний і дуже зручний в приготуванні. Такий салат можна зробити в "спартанських умовах" : з Dachen, на відпочинку, де немає плити, природа.
- Funčoza - 200-300 грам
- Морква - 1 штука
- Свіжий огірок - 1 штука
- Зелень, Зелена цибуля - За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - За смаком

Для приготування салату свіжу моркву очистіть і натріть на тертці для корейської моркви.

Свіжий огірок натріть на тій же тертці. Якщо немає такої терки, овочі можна нарізати гострим ножем або натерти на звичайній тертці. Салат буде виголядеть ефектніше, якщо все-таки використовувати терку для приготування корейської моркви.

Рисову ламшу вийміть з упаковки. Помістіть її в глибоку миску і залийте окропом так, щоб рівень води був вище рівня локшини. Накрийте миску кришкою, залиште локшину у воді на 5 хвилин. Відкиньте лапшу на друшлаг. Дайте стекти воді. У салатник з'єднайте морква, свіжий огірок, нарізану зелену цибулю та іншу зелень, додайте рисову локшину.

Салат перемішайте. Приготуйте заправку. Змішайте рослинне масло, столову ложку соєвого соусу, сіль, перець, koriandr. Отриманою сумішшю заправте салат. Перемішайте. Змішавши, викладіть салат на блюдо.

Салат готовий. Смачного!