Салат «фасолька»
(покроковий рецепт з фото)
Два види квасолі, червоної квасолі і зелених бобів, в поєднанні з маринованим червоним перцем і пекучим перцем халапеньо роблять цей квасолевий салат надзвичайно смачним. Рекомендую спробувати.
Якщо вам хочеться чогось легкого і смачного, ділюся рецептом, як приготувати салат "фасолька" . У рецепті використовується маринований червоний перець. Якщо ви не можете його знайти, замочіть смажений червоний перець у винному оцті на 30 хвилин.
- Перець халапеньо - 1 штука
- Червона квасоля - 400 грам
- Зелені боби - 200 грам
- Цибуля - 2 Ст. Ложки
- Червоний перець - 2 Ст. Ложки (маринований)
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукор - щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Зніміть шкіру з перцю халапеньо, для цього відправте перець в духовку на 5 хвилин при 200 градусах. Дайте йому охолонути і зніміть шкіру. Перемеліть перець в м'ясорубці або блендері (їли не любите дуже гострого, вийміть насіння).
2
З'єднайте квасоля, зелені боби, цибуля, халапеньйо і маринований червоний перець в середній мисці.
3
У маленькій мисці змішайте разом оливкова олія, оцет і цукор. Приправте сіллю і перцем.
4
Перемішайте салат із заправкою. Поставте салат в холодильник мінімум на 1 годину або на ніч. Коли все буде готово, додайте петрушку. Подавайте салат холодним або кімнатної температури.