Рецепт Салат «фасолька» фото

Салат «фасолька»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Боби , Червона квасоля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Два види квасолі, червоної квасолі і зелених бобів, в поєднанні з маринованим червоним перцем і пекучим перцем халапеньо роблять цей квасолевий салат надзвичайно смачним. Рекомендую спробувати.

Опис приготування:

Якщо вам хочеться чогось легкого і смачного, ділюся рецептом, як приготувати салат"Фасолька" . У рецепті використовується маринований червоний перець. Якщо ви не можете його знайти, замочіть смажений червоний перець у винному оцті на 30 хвилин.

  • Перець халапеньо - 1 штука
  • Червона квасоля - 400 грам
  • Зелені боби - 200 грам
  • Цибуля - 2 Ст. Ложки
  • Червоний перець - 2 Ст. Ложки (маринований)
  • Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
Зніміть шкіру з перцю халапеньо, для цього відправте перець в духовку на 5 хвилин при 200 градусах. Дайте йому охолонути і зніміть шкіру. Перемеліть перець в м'ясорубці або блендері (їли не любите дуже гострого, вийміть насіння).
2
З'єднайте квасоля, зелені боби, цибуля, халапеньйо і маринований червоний перець в середній мисці.
3
У маленькій мисці змішайте разом оливкова олія, оцет і цукор. Приправте сіллю і перцем.
4
Перемішайте салат із заправкою. Поставте салат в холодильник мінімум на 1 годину або на ніч. Коли все буде готово, додайте петрушку. Подавайте салат холодним або кімнатної температури.

Схожі рецепти