Салат до шашлику
(покроковий рецепт з фото)
На мій погляд, до шашлику потрібно подавати соковитий салат зі свіжих сезонних овочів. До м'яса овочі ідеально підходять.
Поєднання свіжих помідорів, огірків, лука і великої кількості зелені підкреслить смак приготованого на вогні м'яса. Вітається різноманітність зелені - такий, як кінза, кріп, петрушка, зелена цибуля перо, листя молодого часнику, вишня тощо..
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Зелень свіжа - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
1. Приготуємо овочі. Все ретельно вимити, обсушити.
2. Помідори крупно нарізати.
3. Зелень порізати крупно.
4. Огірки порізати шматочками.
5. Цибулю порізати півкільцями, пом'яти руками, посолити, щоб пустив сік.
6. Збираємо салат. Викладаємо в салатницю помідор, огірок, цибуля, солимо.
7. Додаємо зелень, оливкова олія.
8. Перемішуємо, салат до шашлику готовий! Смачного!