Салат до шашлику з капусти
(покроковий рецепт з фото)
У поїздку на природу на шашлики зазвичай беруть свіжі овочі, але такий салатик точно не буде зайвим. Він легкий і смачний і чудово доповнить гаряче і ароматне м'ясо, приготоване на вугіллі.
Свіжа зелень і крупно нарізані овочі - звичайне доповнення до шашлику. А чому б не приготувати до м'яса ось такий салатик - гарний, свіжий і смачний. Смак цього салату прекрасно поєднується з м'ясом, він незвичайний, злегка кислуватий. Цей салат з малою кількістю калорій і з великою кількістю вітамінів:) розповідаю, як приготувати салат з капусти до шашлику. На приготування його піде зовсім небагато часу, а на природі він буде особливо смачним.
- Капуста червонокачанна - 1/2 штуки
- Яблуко - 2 штуки (найкраще кисле)
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля зелена - 75 грам
- Кріп - 50 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Винний оцет - 1-1, 5 чайних ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток
Шаткуємо тонкими смужками капусту.
Солимо капусту, перемішуємо і злегка приминає, щоб капуста стала м'якше.
Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Якщо є час - можна нарізати яблуко тонкими смужками.
Нарізаємо зелену цибулю.
Зелень кропу миємо й теж дрібно нарізаємо.
Очищаємо зубчики часнику і дрібно нарізаємо або трьом на дрібній тертці.
Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатник і перемішуємо.
Для заправки змішаємо масло і оцет.
Поливаємо салат заправкою і ще раз перемішуємо.