Салат до пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.
До пельменів в літню пору ідеально підійде овочевий легкий салат, а взимку-навесні, коли овочів ще не там багато, можна приготувати такий смачний, ситний салатик.
Опис приготування:
Пропоную вам зробити ситний обід або вечерю. Відваріть пельмені, а до них приготуйте такий ось салат з буряка, яєць, квасолі. Добре, до речі, такий салат буде виглядати і на святковому столі.
- Квасоля консервована - 100 грам
- Буряк відварна - 1 штука
- Яйце - 1-2 штук
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти. Буряк і яйце відварити, очистити. Квасоля можна використовувати консервовану або ж відварити самостійно. Я пропоную купити готову варений буряк і консервовану квасолю - так швидше.
2. Нарізаємо буряк кубиками.
3. Яйце нарізаємо кубиками.
4. Складаємо інгредієнти в салатник.
5. Заправляємо майонезом, додаємо гірчицю, зелень, сіль, чорний перець.
6. Перемішуємо і салат готовий. Подавати до столу свіжоприготовленим. Приємного!