Салат до лосося
(покроковий рецепт з фото)
Я вважаю, що брокколі - це одна з найкращих добавок до лосося. Будь вона холодної або гарячої - все буде вийде дуже смачно!
Даний рецепт має на увазі нарізку і обсмажування брокколі і болгарського перцю. До них додаємо мигдаль. Все просто!
- Перець солодкий - 1 штука
- Брокколі - 300 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Обсмажений мигдаль - За смаком
Перець нарізаємо смужками шириною в 1 см.
Обсмажуємо на оливковій олії на середньому вогні до тих пір, поки перець не стане м'яко-хрустким.
Брокколі нарізаємо не дуже дрібно.
Якщо ви використовуєте морожену брокколі, попередньо розморозити її, приправити сіллю, а потім обсмажте до м'якості на тому ж маслі, де смажився перець. Якщо капуста свіжа, спочатку її потрібно протушкувати на невеликому вогні з 3 ст.Л. Води протягом 2-3 хвилин, а потім, збільшивши вогонь, обсмажити протягом ще 5 хвилин, поки вона не стане м'якою.
Горіхи дрібно рубаємо.
Перець і брокколі кладемо в салатник, посипаємо горіхами, поливаємо лимонним соком і перемішуємо.