Салат «Дністер»
(покроковий рецепт з фото)
Салат Дністер - придуманий в закарпатському регіоні і названий на честь річки Дністер салат, став дуже популярним як на Україні, так і за її межами. Дешевий і простий, але дуже смачний.
Дністер - це не тільки велика річка в Україні, але ще і дуже смачний салат, названий на честь цієї річки. Наскільки я знаю історію цього салату, він був придуманий в регіоні Закарпаття, проте згодом завдяки своїй дешевизні, простоті приготування та смаколики, поширився по всій Україні і навіть за її межі. Головне тут - правильно вибрати ковбасу. Ідеально підходить сирокопчена або подкопчённая ковбаса типу краківської або тернопільської. Тоді салат Дністер буде неймовірно смачним. Спробуйте!
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Горошок консервований - 300 грам
- Майонез - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Підготуємо всі інгредієнти: з горошку злити воду, капусту помиємо, ковбасу очистимо від шкірки.
Капусту дрібно шаткуємо в велику миску, посипаємо сіллю.
Руками хорошенько перетираем нашу капусту, щоб вона дала сік і стала більш м'якою.
Брусочками нарізаємо нашу ковбасу.
Змішуємо ковбасу і капусту.
Туди ж додаємо горошок.
Заправляємо майонезом і перемішуємо.
Подаємо. Смачного!