Рецепт Салат «Дністер» фото

Салат «Дністер»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Ковбаса, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, Обід на швидку руку
Салати

Салат Дністер - придуманий в закарпатському регіоні і названий на честь річки Дністер салат, став дуже популярним як на Україні, так і за її межами. Дешевий і простий, але дуже смачний.

Дністер - це не тільки велика річка в Україні, але ще і дуже смачний салат, названий на честь цієї річки. Наскільки я знаю історію цього салату, він був придуманий в регіоні Закарпаття, проте згодом завдяки своїй дешевизні, простоті приготування та смаколики, поширився по всій Україні і навіть за її межі. Головне тут - правильно вибрати ковбасу. Ідеально підходить сирокопчена або подкопчённая ковбаса типу краківської або тернопільської. Тоді салат Дністер буде неймовірно смачним. Спробуйте!

  • Капуста білокачанна - 500 грам
  • Ковбаса копчена - 200 грам
  • Горошок консервований - 300 грам
  • Майонез - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
салат
Підготуємо всі інгредієнти: з горошку злити воду, капусту помиємо, ковбасу очистимо від шкірки.
салат
Капусту дрібно шаткуємо в велику миску, посипаємо сіллю.
салат
Руками хорошенько перетираем нашу капусту, щоб вона дала сік і стала більш м'якою.
салат
Брусочками нарізаємо нашу ковбасу.
салат
Змішуємо ковбасу і капусту.
салат
Туди ж додаємо горошок.
салат
Заправляємо майонезом і перемішуємо.
салат
Подаємо. Смачного!

Схожі рецепти