Салат «цікавий»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви готуєтеся приймати гостей, рекомендую вам приготувати салат "цікавий" . Це легкий в приготуванні, ситний і смачний салат, подавати який необхідно за допомогою кулінарного кільця.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати салат "цікавий" . Цей салат можна приготувати за 20 хвилин і подати на святковий стіл, при цьому він складе конкуренцію будь-якому традиційному салату. Особливістю цього салату є спосіб презентації: за допомогою кулінарного кільця. Якщо у вас його немає, пропоную використовувати пластикову пляшку, обрізану кільцем. Також раджу прикрасити блюдо, на якому будете подавати салат, смужками з огірка, так він буде виглядати більш святково.
- Смажене куряче м'ясо - 280-300 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Морква сира - 150 грам
- Майонез - 120 грам
- Відварені курячі яйця - 3 штуки(2 в салат, 1 для прикраси)
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Свіжий огірок - 1 штука
1. Натріть свіжу моркву, часник і змішайте. Обсмажене або відварене куряче м'ясо наріжте на дрібні кубики. Натріть на крупній тертці твердий сир і варені яйця.
2. Заправте салат майонезом, посоліть і поперчіть за смаком. За допомогою ножа для овочів виріжте з огірка довгі смужки і сервірують салат за допомогою кулінарного кільця.
3. Прикрасьте салат дрібно нарізаним відвареним курячим яйцем. Смачного!