Рецепт Салат «бджолиний будиночок» фото

Салат «бджолиний будиночок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гарний і незвичайний салат, який прикрасить ваш святковий стіл.

Опис приготування:

Печінка нарізаємо і обсмажуємо. Картопля і яйця трьом на тертці. Цибуля і моркву ріжемо і обсмажуємо. Беремо 3 миски різного розміру. Всі інгредієнти крім яєць змішуємо, заправляємо майонезом. В миски попередньо викладаємо харчову плівку. Розкладаємо салат по мисках і добре утрамбовують. Потім по черзі від великої до маленької перевертаємо миски на тарілку. Зверху покриваємо все яйцем. Прикрашаємо салат, використовуючи оливки, морквину і зелень. Смачного!

  • Яловича печінка - 250-300 грам
  • Відварену картоплю - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйця - 6 штук
  • Майонез - 300 грам
  • Оливки, зелень і т.Д. - За смаком (для прикраси)
салат
Печінка нарізати, обсмажити на соняшниковій олії, остудити і дрібно порізати.
салат
Картоплю натерти на тертці.
салат
Яйця так само натерти на тертці. Один жовток відкласти для прикраси.
салат
Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо і все разом обсмажуємо на соняшниковій олії.
салат
Для того, щоб салат вийшов багаторівневий, нам знадобитися 3 миски різного розміру. Всі інгредієнти крім яєць змішуємо, заправляємо майонезом. В миски попередньо викладаємо харчову плівку. Розкладаємо салат по мисках і добре утрамбовують. Потім по черзі від великої до маленької перевертаємо миски на тарілку. Зверху покриваємо все яйцем. З оливок і жовтка робимо бджілок. Так само прикрашаємо салат зеленню і морквою.

Схожі рецепти