Салат «бджолиний будиночок»
(покроковий рецепт з фото)
Гарний і незвичайний салат, який прикрасить ваш святковий стіл.
Печінка нарізаємо і обсмажуємо. Картопля і яйця трьом на тертці. Цибуля і моркву ріжемо і обсмажуємо. Беремо 3 миски різного розміру. Всі інгредієнти крім яєць змішуємо, заправляємо майонезом. В миски попередньо викладаємо харчову плівку. Розкладаємо салат по мисках і добре утрамбовують. Потім по черзі від великої до маленької перевертаємо миски на тарілку. Зверху покриваємо все яйцем. Прикрашаємо салат, використовуючи оливки, морквину і зелень. Смачного!
- Яловича печінка - 250-300 грам
- Відварену картоплю - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Яйця - 6 штук
- Майонез - 300 грам
- Оливки, зелень і т.Д. - За смаком (для прикраси)
Печінка нарізати, обсмажити на соняшниковій олії, остудити і дрібно порізати.
Картоплю натерти на тертці.
Яйця так само натерти на тертці. Один жовток відкласти для прикраси.
Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо і все разом обсмажуємо на соняшниковій олії.
Для того, щоб салат вийшов багаторівневий, нам знадобитися 3 миски різного розміру. Всі інгредієнти крім яєць змішуємо, заправляємо майонезом. В миски попередньо викладаємо харчову плівку. Розкладаємо салат по мисках і добре утрамбовують. Потім по черзі від великої до маленької перевертаємо миски на тарілку. Зверху покриваємо все яйцем. З оливок і жовтка робимо бджілок. Так само прикрашаємо салат зеленню і морквою.