Салат «Арлетт»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Багато з нас знайомі з відомими італійськими стравами: піцою, пастою, лазаньєю і іншими. Але на цьому варіанти не закінчуються. Також є багато цікавих простих салатів. Ось один з них!
Опис приготування:
Рецепт передбачає подачу в теплому вигляді, хоча в холодному теж можете спробувати. Поєднання продуктів знайоме кожному: курка, печериці та помідори. Заправка підійде і майонезна, і з рослинним маслом. Подивіться, як приготувати Салат"Арлетт" . Ситне початок святкової вечері.
- Куряче філе - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Яйце - 2-3 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
Дрібно наріжте курку і цибулю. Гриби наріжте середніми шматочками.
Потім обсмажте ці інгредієнти в розігрітій олії протягом 7 хвилин. В кінці додайте перець і сіль.
Помідор наріжте невеликими кубиками.
Яйця заздалегідь відваріть, остудіть і наріжте.
Всі інгредієнти перемішайте з майонезом і дрібно нарізаною зеленню. Смачного!