Рецепт Салат «Арлетт» фото

Салат «Арлетт»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На святковий стіл
Салати

Багато з нас знайомі з відомими італійськими стравами: піцою, пастою, лазаньєю і іншими. Але на цьому варіанти не закінчуються. Також є багато цікавих простих салатів. Ось один з них!

Рецепт передбачає подачу в теплому вигляді, хоча в холодному теж можете спробувати. Поєднання продуктів знайоме кожному: курка, печериці та помідори. Заправка підійде і майонезна, і з рослинним маслом. Подивіться, як приготувати Салат "арлетт" . Ситне початок святкової вечері.

  • Куряче філе - 200 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Помідор - 1-2 штук
  • Яйце - 2-3 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат
Потім обсмажте ці інгредієнти в розігрітій олії протягом 7 хвилин. В кінці додайте перець і сіль.
салат
Яйця заздалегідь відваріть, остудіть і наріжте.

Схожі рецепти