Рецепт Салат «Арлетт» фото

Салат «Арлетт»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Багато з нас знайомі з відомими італійськими стравами: піцою, пастою, лазаньєю і іншими. Але на цьому варіанти не закінчуються. Також є багато цікавих простих салатів. Ось один з них!

Опис приготування:

Рецепт передбачає подачу в теплому вигляді, хоча в холодному теж можете спробувати. Поєднання продуктів знайоме кожному: курка, печериці та помідори. Заправка підійде і майонезна, і з рослинним маслом. Подивіться, як приготувати Салат"Арлетт" . Ситне початок святкової вечері.

  • Куряче філе - 200 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Помідор - 1-2 штук
  • Яйце - 2-3 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат & Quot; Арлетт
Дрібно наріжте курку і цибулю. Гриби наріжте середніми шматочками.
салат & Quot; Арлетт
Потім обсмажте ці інгредієнти в розігрітій олії протягом 7 хвилин. В кінці додайте перець і сіль.
салат & Quot; Арлетт
Помідор наріжте невеликими кубиками.
салат & Quot; Арлетт
Яйця заздалегідь відваріть, остудіть і наріжте.
салат & Quot; Арлетт
Всі інгредієнти перемішайте з майонезом і дрібно нарізаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти