Рецепт Салат «Адам і Єва» фото

Салат «Адам і Єва»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряче філе , Бринза
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Якщо влітку вам захотілося ситного салату без майонезу, пропоную дізнатися, як приготувати салат"Адам і Єва" . Головними інгредієнтами цього салату є грінки, фета, куряче філе і овочі.

Опис приготування:

Салат "Знайомство" - це поєднання ніжних овочів, ароматної заправки і хрустких грінок. Такий салат можна приготувати як на святковий стіл, так і на буденний вечерю, він досить ситний завдяки курячому філе і грінками. Раджу вам використовувати середню по гостроті гірчицю і натуральний кетчуп (за бажанням його можна замінити невеликою кількістю томатної пасти). Для приготування грінок можна використовувати як оливкова, так і будь-яке інше рослинне масло.

  • Куряче філе - 100-120 грам
  • Капуста пекінська - 100-130 грам
  • Помідор - 100 грам
  • Перець болгарський - 100 грам
  • Бринза / фета - 100 грам
  • Рослинна олія - 60-70 грам
  • Кетчуп - 30-50 грам
  • Сіль - 2 грами
  • Тостовий хліб (скибочку) - 4 штуки
  • Солодка паприка - 1, 5 чайних ложки
  • Сушений часник - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Жовтки варені - 3 штуки
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сушена зелена аджика - 2 Ст. Ложки
салат & Quot; Знайомство
1. Змішайте мелений сушений часник, солодку паприку і сіль. Тостерний хліб очистіть від корок і наріжте кубиками. Перемішайте зі спеціями, додайте оливкову олію і ретельно перемішайте.
салат & Quot; Знайомство
2. Викладіть хліб в форму і відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 10 хвилин. Повністю остудіть. У листя пекінської капусти виріжте білу частину і тонко наріжте. Половину солодкого перцю наріжте смужками.
салат & Quot; Знайомство
3. Помідор розрізати на чотири частини, видаліть насіння і наріжте. Обсмажене куряче філе наріжте тонкими смужками. Бринзу або фету наріжте великими кубиками і обкатайте в сухий зеленої аджике (можна замінити дрібно нарубаної зеленню).
салат & Quot; Знайомство
4. Відварені жовтки розітріть, додайте гірчицю, сіль і трохи оливкового масла. Розмішайте і продовжуйте додавати масло невеликими порціями, поки маса не стане густим соусом. Додайте кетчуп і перемішайте.
салат & Quot; Знайомство
5. Перемішайте овочі з куркою і заправте соусом. Розкладіть зверху шматочки сиру і грінки. Смачного!

Схожі рецепти