Салат «Адам і Єва»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо влітку вам захотілося ситного салату без майонезу, пропоную дізнатися, як приготувати салат "адам і Єва" . Головними інгредієнтами цього салату є грінки, фета, куряче філе і овочі.
Салат "знайомство" - це поєднання ніжних овочів, ароматної заправки і хрустких грінок. Такий салат можна приготувати як на святковий стіл, так і на буденний вечерю, він досить ситний завдяки курячому філе і грінками. Раджу вам використовувати середню по гостроті гірчицю і натуральний кетчуп (за бажанням його можна замінити невеликою кількістю томатної пасти). Для приготування грінок можна використовувати як оливкова, так і будь-яке інше рослинне масло.
- Куряче філе - 100-120 грам
- Капуста пекінська - 100-130 грам
- Помідор - 100 грам
- Перець болгарський - 100 грам
- Бринза / фета - 100 грам
- Рослинна олія - 60-70 грам
- Кетчуп - 30-50 грам
- Сіль - 2 грами
- Тостовий хліб (скибочку) - 4 штуки
- Солодка паприка - 1, 5 чайних ложки
- Сушений часник - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Жовтки варені - 3 штуки
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сушена зелена аджика - 2 Ст. Ложки
2. Викладіть хліб в форму і відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 10 хвилин. Повністю остудіть. У листя пекінської капусти виріжте білу частину і тонко наріжте. Половину солодкого перцю наріжте смужками.
4. Відварені жовтки розітріть, додайте гірчицю, сіль і трохи оливкового масла. Розмішайте і продовжуйте додавати масло невеликими порціями, поки маса не стане густим соусом. Додайте кетчуп і перемішайте.