Торт «Єва»
(покроковий рецепт з фото)
Бісквітний торт "єва" в домашніх умовах з масляним кремом, горіхами і вишнями - чудова альтернатива іншим десертів. Його можна спекти не тільки на святковий стіл, але і з будь-якого приводу.
Красивий і дуже смачний торт "єва" в домашніх умовах можна приготувати всього за 3 годину. Він виходить дуже смачний з кислинкою - вишні в поєднанні з солодкими коржами і кремом дають дивовижний смак.
- Вершкове масло - 500 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Какао порошок - 2 Ст. Ложки
- Горіхи - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 15 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйце - 12 штук
- Цукор - 3, 25 склянки
2. Готову масу розливають відразу по формах (я використовую селіконовие фігурні форми) і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
4. Через 35-45 хвилин дістаємо наші коржі і даємо їм трохи охолонути. Тим часом приступимо до крему.
6. Збиваємо гарненько отриману суміш і ставимо ємність на повільний вогонь. Варимо до отримання консистенції сметани. Після охолодження крем нагадає помадку. Тепер беремо кожен маленький бісквіт і кладемо на нього ложку крему. Коржі промазуємо кремом, щільно притискаємо один до одного, а зверху викладаємо фігурні бісквіти.