Рецепт Торт «Єва» фото

Торт «Єва»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Страви без випічки
На обід, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Торти

Бісквітний торт "єва" в домашніх умовах з масляним кремом, горіхами і вишнями - чудова альтернатива іншим десертів. Його можна спекти не тільки на святковий стіл, але і з будь-якого приводу.

Красивий і дуже смачний торт "єва" в домашніх умовах можна приготувати всього за 3 годину. Він виходить дуже смачний з кислинкою - вишні в поєднанні з солодкими коржами і кремом дають дивовижний смак.

  • Вершкове масло - 500 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Какао порошок - 2 Ст. Ложки
  • Горіхи - 1 Склянка
  • Ванільний цукор - 15 грам
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Яйце - 12 штук
  • Цукор - 3, 25 склянки
тістечка
2. Готову масу розливають відразу по формах (я використовую селіконовие фігурні форми) і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
тістечка
4. Через 35-45 хвилин дістаємо наші коржі і даємо їм трохи охолонути. Тим часом приступимо до крему.
тістечка
6. Збиваємо гарненько отриману суміш і ставимо ємність на повільний вогонь. Варимо до отримання консистенції сметани. Після охолодження крем нагадає помадку. Тепер беремо кожен маленький бісквіт і кладемо на нього ложку крему. Коржі промазуємо кремом, щільно притискаємо один до одного, а зверху викладаємо фігурні бісквіти.

Схожі рецепти