Рецепт Рулька, тушкована з овочами по-селянськи фото

Рулька, тушкована з овочами по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , По-селянськи
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ніжна томління рулька з картоплею і капустою. Російську піч у нас замінить мультиварка! Смачний і ароматний вечерю Вам забезпечений!

Опис приготування:

Свинячі литкі у мене розпиляні уздовж по кістки, тому час приготування страви не дуже довгий. Якщо у вас рулька цілком, слід збільшити час і запікання, і гасіння. Блюдо особливого нагляду не вимагає.

  • Рулька свиняча - 1200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Картопля - 600 грам
  • Капуста білокачанна - 400 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чорний перець - За смаком
рулька, тушкована з овочами по-селянськи - фото крок 1
Рульку ретельно промийте і вишкребіть. Зручніше брати розпилену рульку - і готується швидше, і вкладається в мультиварку зручніше. Розігрійте масло і викладіть м'ясо шкірою вгору.
рулька, тушкована з овочами по-селянськи - фото крок 2
Обсмажте рульку в режимі"Випічка" до рум'яного кольору, перевертаючи час від часу. Коли почне рум'яна, додайте крупно нарізану цибулю і цілий часник зубчиками. Смажте до м'якості часнику. Посоліть м'ясо за смаком. Влийте склянку окропу і поставте мультиварку в режим"Гасіння" . Час виставте 4 годину, але тушкуйте годину - так мультиварка буде гасити при більш низькій температурі. Якщо є режим"Мультіповара" , досить буде гасити півгодини при 100 градусах, а потім ще годину при 85 градусах.
рулька, тушкована з овочами по-селянськи - фото крок 3
Окремо на сковороді обсмажте крупно нарізану картоплю і моркву до скоринки. Капусту наріжте скибочками через качан, щоб листя не розпадалися і теж злегка обсмажте. Вийміть м'ясо, покладіть овочі шарами, посипаючи їх сіллю і перцем за смаком. Зверху покладіть рульку і тушкуйте ще хвилин 15 до готовності овочів. Потім дайте постояти з півгодини в режимі"Збереження тепла" .
рулька, тушкована з овочами по-селянськи - фото крок 4
Сервіруйте рульку гарячої разом з овочами і свіжим хлібом. Вкусно запивать рульку квасом.

Схожі рецепти