Рулетики з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Рулетики з лаваша - дуже смачна страва, яке завжди з'їдається домашніми і гостями з великим ентузіазмом. Кожен рулетик з лаваша готується окремо, тобто порційно в фользі. Це дуже зручно!
Рулетики з лаваша готуються дуже просто - прочитайте рецепт та переконайтеся в цьому самі. Важливо знайти добротний, свіжий і великого розміру лаваш, а також озброїтися свіженьким фаршем. До речі, фарш слід вибирати нежирний. Найкраще підійде яловичина або суміш яловичини зі свининою. З власного досвіду можу сказати, що деякі люблять, щоб соусу в рулетики було побільше, тому можете включати свою винахідливість і приготувати який-небудь смачний соус для цієї страви. Цим ви точно не зіпсуєте рулетики з лаваша. Ну, досить слів - читайте рецепт рулетиків з лаваша, там все написано Удачі!
- Фарш - 200 грам
- Лаваш - 1 штука (великий)
- Сир - 100 грам
- Салатні листя - 5 штук
- Помідори - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Зелена цибуля - - За смаком
- Майонез - - За смаком
- Приправи - - За смаком
На сковорідці обсмажуємо фарш але не до повної готовності. Солимо, перчим.
На лаваш викладаємо листя салату.
Викладаємо фарш.
Поливаємо майонезом і викладаємо дрібно нарізані помідори і огірок. Посипаємо нарізаною зеленою цибулею і тертим сиром.
Лаваш звертаємо в рулетик.
Рулетик з лаваша щільно обертаємо фольгою і кладемо на деко. Відправляємо його випікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Готовий лаваш розрізаємо навпіл і подаємо до столу. Приємного апетиту