Рулетики з лаваша з фореллю
(покроковий рецепт з фото)
Дане блюдо з червоної риби є прекрасною закускою як для святкового, так і для повсякденного столу. І все завдяки його простоті, а також приємного поєднання сиру та форелі.
Далі ми по пунктам розберемо, як приготувати рулетики з лаваша з фореллю. Ви переконаєтеся в надзвичайній простоті приготування, а далі захопитися смакової палітрою. Приступимо до приготування страви! Вам воно повинно сподобатися.
- Лаваш - 2 штуки
- Форель слабосолена - 300 грам
- Вершковий плавлений сир - 180 грам
- Цибуля пориста - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
Для початку ми заготовляємо все, що нам знадобиться. Нарізаємо кріп, цибуля-порей і форель. Кріп - дрібно, цибуля - кільцями, форель - прямокутними шматочками.
Розгортаємо перший лаваш і змащуємо його плавленим сиром. Поверх сиру, викладаємо форель.
Після того коли рибка на своєму місці, кладемо зверху другий лаваш. Другий лаваш також змащуємо сиром і рівномірно посипаємо кропом і цибулею. У нас вийшла два шари, перший - з рибою, другий - з зеленню, тепер ми звертаємо все в один рулет.
Після того коли рибка на своєму місці, кладемо зверху другий лаваш. Другий лаваш також змащуємо сиром і рівномірно посипаємо кропом і цибулею. У нас вийшла два шари, перший - з рибою, другий - з зеленню, тепер ми звертаємо все в один рулет.
У нас вийшов один рулет. Його ми кладемо в холодильник приблизно на 1 годину для просочення шарів. А потім дістаємо і нарізаємо порційними шматочками.
Час пройшов, ми нарізаємо рулет і страва готова. Смачного.
Час пройшов, ми нарізаємо рулет і страва готова. Смачного.