Рулетики з ковбаси з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Перевірено безліч разів, що одні й ті ж прості інгредієнти можуть стати основою різних страв. Я, наприклад, люблю робити холодні закуски з бюджетних продуктів. Спробуйте один з нових варіантів!
Прочитайте про те, як приготувати рулетики з ковбаси з начинкою. Позоставте свою фантазію, спробуйте додати що-небудь від себе. Тут використана єврейська закуска з корейською морквою. Вийшов відмінний контраст гострого смаку з вершковим і жорсткої текстури з м'якою.
- Яйце - 1 штука
- Плавлений сирок - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 160 грам (корейською мовою)
- Варена ковбаса - 16 скибочок
- Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
1. Дрібно наріжте або натріть сирок.
2. Потім додайте подрібнений часник.
3. Заздалегідь відваріть яйце круто. Потім також його дрібно натріть до решти інгредієнтів.
4. До начинці додайте майонез і все перемішайте.
5. Ковбасу наріжте круглими скибочками.
6. Тепер на кожну скибочку викладіть частина начинки. Зверху трохи моркви.
7. В кінці скрутіть ковбасу рулетиками. Все готово! Смачного!