Рецепт Рулет з сочевицею фото

Рулет з сочевицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Бобові, Листкове тісто, Сочевиця
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Випічка, Гарячі страви, Рулети

Рецепт рулету з листкового дріжджового тіста з сочевицею. Це просте, ситне і дуже смачна страва обов'язково буде вам до смаку.

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати рулет з сочевицею. Я рекомендую використовувати червону сочевицю, тому що вона швидше розварюється і начинка виходить однорідною. Спеції вибирайте на свій смак, в сочевицю можна додати куркуми, коріандр і імбир, якщо любите. Сочевиця багата білком, який легко влаштовується, тому страва виходить ще й корисним! Рулет можна подавати як закуску до гарячого супу або замість основного блюда на вечерю.

  • Сочевиця червона - 1 Склянка
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Тісто - 250 грам (листкове, бездрожжевое)
  • Італійські трави - За смаком (для прикраси рулету)
  • Сіль - За смаком
  • Сухий часник - За смаком
  • Чорний перець мелений - За смаком
  • Масло кокосове - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1, 5 склянки
рулет з сочевицею - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Разморозьте тісто.
рулет з сочевицею - фото крок 2
Наріжте цибулю невеликими шматочками, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте на середньому вогні цибулю, потім додайте моркву і смажте до золотистого кольору.
рулет з сочевицею - фото крок 3
Додайте сочевицю, залийте водою, тушкуйте на повільному вогні до готовності. Приблизно 20 хвилин. У готову сочевицю додайте спеції і трохи остудіть.
рулет з сочевицею - фото крок 4
Розкачайте тісто в тонкий прямокутник. Викладіть начинку з сочевиці і скачайте в рулет, zalepiv кінець.
рулет з сочевицею - фото крок 5
Зверху змастіть рулет розтопленим кокосовим маслом, посипте італійськими спеціями і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
рулет з сочевицею - фото крок 6
Рулет з сочевицею готовий. Смачного!

Схожі рецепти