Рулет з сочевицею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт рулету з листкового дріжджового тіста з сочевицею. Це просте, ситне і дуже смачна страва обов'язково буде вам до смаку.
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати рулет з сочевицею. Я рекомендую використовувати червону сочевицю, тому що вона швидше розварюється і начинка виходить однорідною. Спеції вибирайте на свій смак, в сочевицю можна додати куркуми, коріандр і імбир, якщо любите. Сочевиця багата білком, який легко влаштовується, тому страва виходить ще й корисним! Рулет можна подавати як закуску до гарячого супу або замість основного блюда на вечерю.
- Сочевиця червона - 1 Склянка
- Цибуля - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Тісто - 250 грам (листкове, бездрожжевое)
- Італійські трави - За смаком (для прикраси рулету)
- Сіль - За смаком
- Сухий часник - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
- Масло кокосове - 1 Чайна ложка
- Вода - 1, 5 склянки
Підготуйте всі інгредієнти. Разморозьте тісто.
Наріжте цибулю невеликими шматочками, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте на середньому вогні цибулю, потім додайте моркву і смажте до золотистого кольору.
Додайте сочевицю, залийте водою, тушкуйте на повільному вогні до готовності. Приблизно 20 хвилин. У готову сочевицю додайте спеції і трохи остудіть.
Розкачайте тісто в тонкий прямокутник. Викладіть начинку з сочевиці і скачайте в рулет, zalepiv кінець.
Зверху змастіть рулет розтопленим кокосовим маслом, посипте італійськими спеціями і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
Рулет з сочевицею готовий. Смачного!