Рецепт Рубаний курячий паштет фото

Рубаний курячий паштет
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Паштети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Дуже простий варіант, як приготувати рубаний курячий паштет, поспішаю вам показати. Якщо ви любите натуральні домашні закуски з мінімумом турбот, то цей рецепт обов'язково варто взяти на замітку.

Опис приготування:

Цей варіант не тільки чудово підходить для тих господинь, у яких немає блендера, але і прекрасно урізноманітнює звичний пастоподібний паштет. В основу можна додати спеції, ароматні трави, зелень. Подавати до столу його можна практично відразу, не чекаючи загустіння. Втім, він також прекрасно зберігається в холодильнику, так що можна відразу робити велику порцію.

  • Куряча печінка - 450 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3/4 склянки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Лимон - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Коньяк або бренді - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
  • Петрушка і каперси - За смаком (по бажанню)
рубаний курячий паштет - фото крок 1
1. Вимийте як слід печінку, видаліть пленочки. Посоліть і поперчіть за смаком.
рубаний курячий паштет - фото крок 2
2. Розігрійте оливкову олію, викладіть печінку. На середньому вогні обсмажте до утворення скоринки. Додайте коньяк або бренді.
рубаний курячий паштет - фото крок 3
3. Додайте подрібнений часник, тушкуйте ще кілька хвилин до готовності.
рубаний курячий паштет - фото крок 4
4. Зніміть печінку з вогню і перекладіть на обробну дошку. Додайте подрібнену цибулю, цедру і сік лимона, зелень і (при бажанні) каперсами.
рубаний курячий паштет - фото крок 5
5. Гострим ножем подрібніть все до однорідності. Усе, рубаний курячий паштет готовий. Смачного!

Схожі рецепти