Рецепт Розсольник на курячому бульйоні фото

Розсольник на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
На обід
Супи, Розсольник

Дуже важливо кожній господині вміти готувати кілька основних супів, які притаманні українській кухні. Тому я підготувала для вас рецепт того, як приготувати розсольник на курячому бульйоні.

Будемо варити дане блюдо на рисі і огірковому розсолі. Вийде дуже насичений смак. Природно, суп буде дуже ситним і наваристим, адже в нього ми додамо відварене м'ясо. Загалом, все в кращих традиціях, але з невеликою доопрацюванням. Хтось любить робити розсольник з перловкою, але спробуйте і мій варіант.

  • Курка - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Огірок солоний - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Перець зелений - 1 штука
  • Помідор - 4 штуки
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Огірковий розсіл - 1 Склянка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
розсольник на курячому бульйоні - фото крок 1
Відваріть курку в підсоленій воді. Дістаньте її з отриманого бульйону, зніміть м'ясо з кістки і перекладіть його в тарілку. А сам бульйон процідіть і поставте назад на вогонь, додайте лавровий лист і нарізану кубиками картоплю.
розсольник на курячому бульйоні - фото крок 2
Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Підсмажте на олії в сковороді до золотистого кольору. Чистий, помийте і наріжте брусочками моркву. Додайте її до цибулі.
розсольник на курячому бульйоні - фото крок 3
Потім помийте і наріжте перець. Огірки натріть на крупній тертці. Томати помийте і наріжте довільно. Всі овочі додайте на сковороду і протушкувати все разом близько 5 хвилин.
розсольник на курячому бульйоні - фото крок 4
В цей же час всипте в бульйон з картоплею рис і влийте розсіл. Трохи пізніше перекладіть в нього зажарку, подрібнений часник і зелень, а також м'ясо. Трохи солі, і дайте настоятися супу 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти