Розсольник без перловки
(покроковий рецепт з фото)
Скільки ж зазнавав змін наш улюблений розсольник. Цей суп дуже популярний, і, тому кожен варить його по-своєму. Ну, і я вирішила піти на невеличкий експеримент з ним.
Тепер я і вам розповім, як приготувати розсольник без перловки з рисом. Скажу відверто, вийшло ні трохи не гірше. У мене просто не було крупи і я вирішила її замінити чимось вписується до смаку до інших продуктів. А в іншому, вся приготування йде за звичним сценарієм.
- Яловичина - 600 грам
- Огірок солоний - 300 грам
- Вода - 4, 5 L
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Мал - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
М'ясо промийте, залийте водою і доведіть до кипіння. Зніміть піну і після цього варіть на повільному вогні півтори години.
Потім витягніть м'ясо. А в бульйон додайте очищений, промитий і нарізаний картопля.
Потім промийте рис. Краще промивати його кілька разів до прозорості води. Потім рис теж додайте в бульйон.
Цибулю і моркву почистіть, промийте і наріжте. Обсмажте овочі разом в олії на сковороді до золотистого кольору.
Огірки наріжте і додайте в бульйон разом з овочами зі сковороди. Варіть 5 хвилин.
Варене м'ясо наріжте шматочками і також внесіть в суп. Посоліть його на смак.
Часник і промиту зелень дрібно нарубати і додайте вже в готовий суп. Прокип'ятіть суп ще 5 хвилин. Поперчіть. А потім можете пробувати. Смачного!