Рецепт Розсольник без перловки фото

Розсольник без перловки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Яловичина , Крупи , Огірок , Мал
На обід
Супи , Солоне , Розсольник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Скільки ж зазнавав змін наш улюблений розсольник. Цей суп дуже популярний, і, тому кожен варить його по-своєму. Ну, і я вирішила піти на невеличкий експеримент з ним.

Опис приготування:

Тепер я і вам розповім, як приготувати розсольник без перловки з рисом. Скажу відверто, вийшло ні трохи не гірше. У мене просто не було крупи і я вирішила її замінити чимось вписується до смаку до інших продуктів. А в іншому, вся приготування йде за звичним сценарієм.

  • Яловичина - 600 грам
  • Огірок солоний - 300 грам
  • Вода - 4, 5 L
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Мал - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
розсольник без перловки - фото крок 1
М'ясо промийте, залийте водою і доведіть до кипіння. Зніміть піну і після цього варіть на повільному вогні півтори години.
розсольник без перловки - фото крок 2
Потім витягніть м'ясо. А в бульйон додайте очищений, промитий і нарізаний картопля.
розсольник без перловки - фото крок 3
Потім промийте рис. Краще промивати його кілька разів до прозорості води. Потім рис теж додайте в бульйон.
розсольник без перловки - фото крок 4
Цибулю і моркву почистіть, промийте і наріжте. Обсмажте овочі разом в олії на сковороді до золотистого кольору.
розсольник без перловки - фото крок 5
Огірки наріжте і додайте в бульйон разом з овочами зі сковороди. Варіть 5 хвилин.
розсольник без перловки - фото крок 6
Варене м'ясо наріжте шматочками і також внесіть в суп. Посоліть його на смак.
розсольник без перловки - фото крок 7
Часник і промиту зелень дрібно нарубати і додайте вже в готовий суп. Прокип'ятіть суп ще 5 хвилин. Поперчіть. А потім можете пробувати. Смачного!

Схожі рецепти