Ромштекс з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування смачного ромштекс з свинини: м'ясо, панірування - і нічого зайвого. Прекрасний вечерю для всієї родини. Дивимося і готуємо!
Ромштекс зазвичай готується з яловичини, але зі свинини він теж вельми смачний. Для приготування ромштекс з свинини візьміть нежирний шматок м'яса, бажано - без великих жив. За бажанням можете взяти пару столових ложок борошна і додати їх до сухарів.
- Свинина - 800 грам
- Яйця - 2-3 штук
- Спеції - За смаком
- Сухарі паніровочні - 6-8 Ст. Ложок
М'ясо для ромштекс потрібно нарізати поперек волокон на скибки товщиною 1-1, 5 см. Злегка відбити. Посолити і поперчити (приблизно по 1 дрібці солі і перцю на кожен шматок).
Яйця злегка збийте в мисці. Насипте в плоскі тарілки сухарі і (по бажанню) борошно. До борошна краще прилипає яйце, тому я її використовую.
М'ясо обваляйте в борошні з двох сторін.
Потім умочіть м'ясо в збиті яйця.
Обваляйте в сухарях (теж обабіч).
На сковороді розігрійте 2 ст. Ложки рослинної олії.
Обсмажуйте м'ясо на середньому вогні 5-6 хвилин (до золотистого кольору).
Обсмажуйте м'ясо на середньому вогні 5-6 хвилин (до золотистого кольору).
Потім ромштекс потрібно перевернути і обсмажувати з іншого боку ще 5-6 хвилин.
Готовий ромштекс з свинини подаємо з зеленню і овочами. Смачного!