Рецепт Ромштекс з свинини фото

Ромштекс з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Гарячі страви , Відбивні , Ромстекс
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Простий рецепт приготування смачного ромштекс з свинини: м'ясо, панірування - і нічого зайвого. Прекрасний вечерю для всієї родини. Дивимося і готуємо!

Опис приготування:

Ромштекс зазвичай готується з яловичини, але зі свинини він теж вельми смачний. Для приготування ромштекс з свинини візьміть нежирний шматок м'яса, бажано - без великих жив. За бажанням можете взяти пару столових ложок борошна і додати їх до сухарів.

  • Свинина - 800 грам
  • Яйця - 2-3 штук
  • Спеції - За смаком
  • Сухарі паніровочні - 6-8 Ст. Ложок
ромштекс з свинини - фото крок 1
М'ясо для ромштекс потрібно нарізати поперек волокон на скибки товщиною 1-1, 5 см. Злегка відбити. Посолити і поперчити (приблизно по 1 дрібці солі і перцю на кожен шматок).
ромштекс з свинини - фото крок 2
Яйця злегка збийте в мисці. Насипте в плоскі тарілки сухарі і (по бажанню) борошно. До борошна краще прилипає яйце, тому я її використовую.
ромштекс з свинини - фото крок 3
М'ясо обваляйте в борошні з двох сторін.
ромштекс з свинини - фото крок 4
Потім умочіть м'ясо в збиті яйця.
ромштекс з свинини - фото крок 5
Обваляйте в сухарях (теж обабіч).
ромштекс з свинини - фото крок 6
На сковороді розігрійте 2 ст. Ложки рослинної олії.
Обсмажуйте м'ясо на середньому вогні 5-6 хвилин (до золотистого кольору).
ромштекс з свинини - фото крок 7
Потім ромштекс потрібно перевернути і обсмажувати з іншого боку ще 5-6 хвилин.
ромштекс з свинини - фото крок 8
Готовий ромштекс з свинини подаємо з зеленню і овочами. Смачного!

Схожі рецепти