Роли з копченою куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні японська кухня і роли зокрема міцно увійшли в наш раціон. Існують десятки рецептів їх приготування. Хочу поділитися варіантом, який мені особливо припав до смаку.
Влаштуємо день японської кухні і приготуємо роли з копченою куркою. Для початку відваріть рис і змішайте його з заправкою з оцту, сіль і пісочний. Поки він буде остигати, поріжте огірок і копчену курку. На лист норі викладіть шар рису. А потім начинку - копчену курку, огірок і сир. Поверніть норії з начинкою у вигляді рулету і розріжте на частини. Роли подавайте на стіл з соєвим соусом і васабі. Смачного! 
- Мал - 200 грам
 - Копчена курка - 100 грам
 - Сир - 100 грам
 - Огірок - 1 штука
 - Норі - 4 штуки
 - Цукор - 2 чайних ложки
 - Сіль - 2 чайних ложки
 - Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
 

Відваріть рис до готовності. Поріжте соломкою огірок і копчену курку.

Змішайте в мисці оцет, цукор і сіль. Прогрійте суміш в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини, щоб цукор і сіль розчинилися, і змішайте її з рисом. Охолодіть рис до кімнатної температури.

На лист норі викладіть шар рису.

А потім начинку - копчену курку, огірок і сир. Поверніть норії з начинкою у вигляді рулету і розріжте на частини. Роли готові до подачі. Не забудьте подати до роллам соєвий соус і васабі.