Роли в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати роли в лаваші. Це легка вегетаріанська закуска, якої можна поснідати або перекусити під час полудня. Всі інгредієнти корисні і легко засвоюються.
Такий закускою вже нікого не здивувати. Начинкою для лаваша можуть служити абсолютно будь-які овочі і різні види сиру. Однак хуммус в якості основи для таких ролів використовується нечасто. Давайте ж спробуємо такий варіант!
- Лаваш - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Фета - 100 грам
- Xummus - 4 Ст. Ложки
- Перецьь червоний болгарський - 1 штука
- Şinat - 1 пучок
- Перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
Розстелите лаваш і покладіть хуммус. Розподіліть його по всій поверхні лаваша.
Вимийте і висушіть всі овочі, огірок наріжте тонкими кружальцями, перець - смужками. Поріжте фету некрупно. Всі інгредієнти для начинки розкладіть на хуммус. Посипте перцем за смаком і збризніть маслом.
Скрутіть лаваш в рулетик, намагаючись, щоб він вийшов щільним.
Дайте рулетики постояти хвилин 20, потім наріжте порційно.