Різотто з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Італійці готують різотто не тільки з солоними, але і з солодкими інгредієнтами. Одне з найпопулярніших - різотто з яблуками. Рецепт дуже простий, проте страва виходить дуже смачне.
Сьогодні я розповім і покажу, як готувати різотто з яблуком. Це просте в приготуванні блюдо можна подавати і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Воно легке, але в той же час ситне. В Італії це блюдо користується великою популярністю, а вже італійці толк в їжі знають. Так що - сміливо готуйте, вам теж напевно сподобається!
- Мал - 300 грам
- Сир - - За смаком
- Вершкове масло - - За смаком
- Яблуко - 1 штука
- Оливкова олія - - За смаком
- Сіль - - За смаком
У сковороді розтопити трохи вершкового і оливкового масла. Додати рис і злегка обсмажити.
Налийте гарячий бульйон і варіть в ньому рис.
Коли рис буде майже готовий, додайте нарізане на тонкі скибочки яблуко. Перед подачею посипте тертим сиром і посоліть за смаком.
Різотто з яблуками готове. Смачного!