Рецепт Різотто з яблуками фото

Різотто з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Італійці готують різотто не тільки з солоними, але і з солодкими інгредієнтами. Одне з найпопулярніших - різотто з яблуками. Рецепт дуже простий, проте страва виходить дуже смачне.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім і покажу, як готувати різотто з яблуком. Це просте в приготуванні блюдо можна подавати і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Воно легке, але в той же час ситне. В Італії це блюдо користується великою популярністю, а вже італійці толк в їжі знають. Так що - сміливо готуйте, вам теж напевно сподобається!

  • Мал - 300 грам
  • Сир - - За смаком
  • Вершкове масло - - За смаком
  • Яблуко - 1 штука
  • Оливкова олія - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
різотто з яблуками - фото крок 1
У сковороді розтопити трохи вершкового і оливкового масла. Додати рис і злегка обсмажити.
різотто з яблуками - фото крок 2
Налийте гарячий бульйон і варіть в ньому рис.
різотто з яблуками - фото крок 3
Коли рис буде майже готовий, додайте нарізане на тонкі скибочки яблуко. Перед подачею посипте тертим сиром і посоліть за смаком.
різотто з яблуками - фото крок 4
Різотто з яблуками готове. Смачного!

Схожі рецепти