Різотто з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт різотто з сьомгою. Варто сказати, що різотто з червоною рибою виходить просто дивовижно смачним. Дивимося рецепт і йдемо готувати.
Щоб приготувати різотто з сьомги, потрібно: приготувати овочевий бульйон, обсмажити цибулю на сковороді разом з часником і сьомгою. Додати в сковороду інші інгредієнти і довести до готовності. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо на стіл. Вкуснятина!
- Сьомга - 300 грам
- Овочевий бульйон - 1, 5 L
- Мал - 150 грам
- Біле сухе вино - 150 мілілітрів
- Пармезан - 50 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Вершкове масло - 30 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1/4 штуки
- Рубаний кріп - 4 Ст. Ложки
- Морська сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Готовий овочевий бульйон розігріваємо. Потім очистіть цибулю, нарізаємо кубиками і обсмажуємо до прозорого кольору на суміші з оливкового і вершкового масла на середньому вогні.
Сьомгу порізати невеликими шматками. Почистити і подрібнити часник.
До цибулі додати часник і сьомгу.
У сковороду вливаємо лимонний сік, всипаємо рис і заливаємо вином. Як тільки алкоголь випарується, поступово вливаємо бульйон, кожен раз по склянці-півтора, як тільки попередня порція вбирається, додаємо нову. Постійно помішувати. Потім додаємо спеції і сир.
Різотто готується не більше півгодини. Смачного!