Рецепт Різотто з сьомгою фото

Різотто з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам рецепт різотто з сьомгою. Варто сказати, що різотто з червоною рибою виходить просто дивовижно смачним. Дивимося рецепт і йдемо готувати.

Опис приготування:

Щоб приготувати різотто з сьомги, потрібно: приготувати овочевий бульйон, обсмажити цибулю на сковороді разом з часником і сьомгою. Додати в сковороду інші інгредієнти і довести до готовності. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо на стіл. Вкуснятина!

  • Сьомга - 300 грам
  • Овочевий бульйон - 1, 5 L
  • Мал - 150 грам
  • Біле сухе вино - 150 мілілітрів
  • Пармезан - 50 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимона - 1/4 штуки
  • Рубаний кріп - 4 Ст. Ложки
  • Морська сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
різотто з сьомгою - фото крок 1
Готовий овочевий бульйон розігріваємо. Потім очистіть цибулю, нарізаємо кубиками і обсмажуємо до прозорого кольору на суміші з оливкового і вершкового масла на середньому вогні.
різотто з сьомгою - фото крок 2
Сьомгу порізати невеликими шматками. Почистити і подрібнити часник.
різотто з сьомгою - фото крок 3
До цибулі додати часник і сьомгу.
різотто з сьомгою - фото крок 4
У сковороду вливаємо лимонний сік, всипаємо рис і заливаємо вином. Як тільки алкоголь випарується, поступово вливаємо бульйон, кожен раз по склянці-півтора, як тільки попередня порція вбирається, додаємо нову. Постійно помішувати. Потім додаємо спеції і сир.
різотто з сьомгою - фото крок 5
Різотто готується не більше півгодини. Смачного!

Схожі рецепти