Рис зі спаржею та грибами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу запропонувати вам легке, але не менше апетитне блюдо, ніж плов - рис зі спаржею та грибами. Дуже смачна страва, яке не вимагає ні м'ясного, ні рибного "супроводу" .
Розсипчастий рис і ароматні овочі з грибами - на мій погляд, це ідеальне блюдо! На приготування такої страви у Вас не піде багато часу, рис досить проварити 15-25 хвилин, овочам буде досить 10 хвилин. Овочі можна брати будь-які сезонні, а бажаючи побалувати себе більш ситним блюдом додайте в обжарку курочку. Хай щастить!
- Sparzha - 170 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Кунжут - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Мал - 150 грам
- Печериці - 100 грам
1. У невеликій каструлі зваріть рис до повної готовності в пропорції з водою - 1 до 2.
2. Спаржу, болгарський перець, цибуля, гриби і часник крупно наріжте.
3. На сковороді розігрійте олію, викладіть гриби і овочі, посоліть і тушкуйте їх протягом 6 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
4. Подавайте рис з овочами і грибами, полив соєвим соусом і прикрасивши кунжутом. Смачного!