Рецепт Рис зі спаржею та грибами фото

Рис зі спаржею та грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Крупи , Гриби , Мал , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні я хочу запропонувати вам легке, але не менше апетитне блюдо, ніж плов - рис зі спаржею та грибами. Дуже смачна страва, яке не вимагає ні м'ясного, ні рибного"супроводу" .

Опис приготування:

Розсипчастий рис і ароматні овочі з грибами - на мій погляд, це ідеальне блюдо! На приготування такої страви у Вас не піде багато часу, рис досить проварити 15-25 хвилин, овочам буде досить 10 хвилин. Овочі можна брати будь-які сезонні, а бажаючи побалувати себе більш ситним блюдом додайте в обжарку курочку. Хай щастить!

  • Sparzha - 170 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
  • Кунжут - 1, 5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Мал - 150 грам
  • Печериці - 100 грам
мал зі спаржею та грибами - фото крок 1
1. У невеликій каструлі зваріть рис до повної готовності в пропорції з водою - 1 до 2.
мал зі спаржею та грибами - фото крок 2
2. Спаржу, болгарський перець, цибуля, гриби і часник крупно наріжте.
мал зі спаржею та грибами - фото крок 3
3. На сковороді розігрійте олію, викладіть гриби і овочі, посоліть і тушкуйте їх протягом 6 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
мал зі спаржею та грибами - фото крок 4
4. Подавайте рис з овочами і грибами, полив соєвим соусом і прикрасивши кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти