Рис зі шпинатом і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Цікаве смакове поєднання і нескладний процес - ось як коротко можна описати це блюдо. Чудова ідея для різноманітності звичних гарнірів, яку я рекомендую вам взяти на замітку.
Якщо вам до душі кулінарні експерименти, тоді обов'язково спробуйте повторити на кухні цей цікавий варіант, як приготувати рис зі шпинатом і родзинками. Ця страва, до речі, може бути подано до столу і як гарнір до м'яса, наприклад, і як повноцінний обід або вечерю. Ароматні спеції надають рису особливий шарм. Спробуйте обов'язково!
- Мал - 1 Склянка
- Ізюм - 100 грам
- Шпинат - 300 грам (заморожений)
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-5 зубчиків
- Сіль і перець - За смаком
1. Ізюм промийте і залийте на пару хвилин окропом.
2. Після обсушити і додайте оцет.
3. У підсоленій воді відваріть до готовності рис.
4. У сотейнику або на сковороді з високими бортиками розігрійте оливкову олію. А тим часом з'єднайте пропущений через прес часник і спеції: сіль, перець, koriandr.
5. Надішліть в масло і обсмажте близько хвилини, помішуючи.
6. Викладіть заморожений шпинат. На сильному вогні дайте розтанути йому і випарити зайву рідину.
7. Після додайте родзинки.
8. І викладіть рис.
9. На середньому вогні дайте прогрітися всьому разом хвилин 5, помішуючи.
От і все, можна подавати рис до столу. Смачного!
От і все, можна подавати рис до столу. Смачного!