Рис з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати рис з родзинками. Смачно, ніжно і подобається практично всім людям! Спробуйте, і домочадців своїх почастуєте, впевнена, вам сподобається таке цікаве блюдо! Ситно і смачно!
Розповім, як приготувати рис з родзинками. Це цікаве блюдо, трохи нагадує десерт, але в той же час воно напрочуд вдало поєднується і з м'ясними гарячими стравами - з тушкованою бараниною, наприклад. Загалом, якщо хочеться привнести в свій вечір нотки східної розкоші, спробуйте це блюдо!
- Мал - 200 грам
- Чорнослив - 75 грам
- Ізюм - 50 грам
- Чорнослив - 70 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 5 склянок
1. Промиємо і замочимо рис в холодній воді, Коран, чорнослив і рис - окремо. Далі тримаємо 10 хвилин, а після цього обсмажити і протушкувати чорнослив, родзинки і курагу на вершковому маслі.
2. Додамо рис, обсмажити до рум'яності.
3. Додамо далі воду і залишок вершкового масла, додамо спеції і варимо приблизно 20 хвилин на дрібному вогні під кришкою.
4. Далі перемішаємо, розкладаємо по тарілках і отримуємо ось таке смачне блюдо!