Рис з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні будемо готувати рис з шинкою. У даній варіації блюдо можна подати як гарнір або як основне. Якщо у вас відварена рис заздалегідь, то рецепт можна сміливо віднести до категорії "на швидку руку" .
Шинку можна замінити на будь-яку ковбасу, сосиски, відварне або обсмажене м'ясо, сало. Не залишилося нічого м'ясного, додайте овочі і зробіть це блюдо вегетаріанським. Простір для фантазії дуже великий! готуйте, не пошкодуєте, в будь-якому випадку виходить смачне, поживна і швидке у виконанні блюдо!
- Мал - 150 грам
- Шинка - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Кріп - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Рис ретельно промийте та відваріть в підсоленій воді до готовності.
Яйця збийте з соєвим соусом і дрібкою солі.
У сковороді розігрійте олію, вилийте яєчну масу і перемішуючи яйця дерев'яною лопаткою, готуйте їх поки вони не схопляться.
Додайте нарізану кубиками шинку і обсмажте все разом протягом 2 хвилин.
Додайте рис і свіжу зелень.
Перемішайте і прогрійте все разом протягом 5 хвилин. Рис з шинкою готовий.
Розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Смачного!